2024. június 17.
Bravúrban reménykednek a németek ellen
A Fradinak szurkoló hírességek közül „Kokó”, „Csuti” és DJ Náksi mondta el Eb-várakozásait.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órakor a házigazda Németország ellen lép pályára az Európa-bajnokság csoportkörében. Ahogy a Svájc elleni találkozó előtt, ezúttal is Fradi-szurkoló hírességektől kérdeztük, mit várnak a nemzeti csapattól.

A Fradi TV műsorvezetője, az ökölvívóként olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács ,,Kokó" István bízik benne, hogy a Svájc elleni 3-1-es vereséget követően a mieink meglepetést okoznak majd a németek ellen.

Nehéz csoportba kerültünk, ezt már előzetesen is tudtuk. Svájc megmutatta, milyen komoly játékerőt képvisel, s láthattuk, hogy a házigazda német válogatott is nagyon jó. Annak ellenére, ahogy indult az Európa-bajnokság számunkra, továbbra is optimista vagyok, három meccs alatt kell ugyanis összeszedni a pontokat, hogy továbbjussunk a csoportból. A srácok oda fogják tenni magukat a németek ellen. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, bízom benne, hogy egy döntetlent el tudunk érni. A magyar válogatott az elmúlt időszakban megmutatta, hogy nehéz helyzetből is fel tud állni. Nagyon jó a csapategység, természetesen Szoboszlai nagy erősségünk, Willi Orbánt és Varga Barnabást is ki lehet emelni, s a többiek is erős európai színvonalat képviselnek. A németek elleni mérkőzésen nem tudok kint lenni a helyszínen, itthonról szurkolók a csapatnak. A skótok ellen viszont a lelátóról buzdítom majd a válogatottunkat - fogalmazott Kovács ,,Kokó" István.

Németország-Magyarország, tipp: 1-1

A vállalkozó és televíziós szereplő Szabó András ,,Csuti" szerint csak akkor érhetünk el jó eredményt a németek elleni, ha a játékosaink nem követnek el egyéni hibákat.

- Svájc ellen sajnos többen is nagyot hibáztak. Azt várom a csapattól, hogy ezek a bakik ne ismétlődjenek meg. A válogatott tagjai érzik, hogy 14 millió magyar ember áll mellettük. Egy-két helyen biztosan változtatni kell a kezdőcsapaton, Botka Endrének véleményem szerint kezdenie kell a németek ellen. Biztos vagyok benne, hogy Varga Barnabás ezúttal is veszélyesen futballozik majd. Remélem, hogy a németek hálóját is be tudja venni. Úgy tippelem, ha nagy egyéni hiba nélkül futballozunk, akkor egy döntetlent elérhetünk a házigazda ellen. Azt követően pedig Skócia legyőzése kötelező feladat lesz. Négy ponttal szerintem tovább lehet juni. Van jegyem a németek elleni mérkőzésre, de sajnos nem tudok kiutazni Stuttgartba, mert forgatáson leszek - mondta Csuti.

Németország-Magyarország, tipp: 1-1

A lemezlovasként tevékenykedő Náksi Attila is bízik benne, a mieink javítanak a Svájc elleni vereség után.

- Az elmúlt évek előremenetelével, a szép eredményekkel egyenes arányban nőttek az elvárások a magyar válogatottal szemben. A csapatszellem nagyon magas szinten van a válogatottnál. Kiemelkedő közösségről beszélhetünk, amelyben egymásért küzdenek a játékosok. Emellett összeszokott a brigád, ismerik és szeretik is egymást a játékosok. Úgy érzem, hiába szorítottuk meg a német válogatottat többször is az elmúlt években, ez most sokkal nehezebb meccs lesz. Saját szurkolóik előtt, kapitányváltás után, felfokozott hangulatban léphetnek pályára a németek. Ugyanakkor úgy érzem, a válogatottunk nem fog megijedni, s bízom benne, hogy képesek leszünk egy pontot elcsípni. Ami a csoport esélyeit illeti, legrosszabb esetben is meglesz a harmadik hely, de beérhetünk másodikként is még. Mindegyik Eb-találkozónkon a helyszínen fogok drukkolni. A harmadik csoportmeccsünk után egy nagy magyar bulin fogok zenélni, bízom benne, hogy a válogatott jó szereplése okot ad majd az örömre" - árulta el Náksi Attila.

Németország-Magyarország, tipp: 0-0

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin