2024. július 10.
Bajnoki jegyárak az első BL-selejtezőre!
Elindult a jegyértékesítés a július 23-iki hazai Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésre!

Harmincötszörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk július 23-án, kedden kezdi meg a 2024/25-ös szezont, méghozzá a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében. Együttesünk ellenfele a walesi The New Saints FC és a montenegrói FK Decic első selejtezőkörös párharcának győztese lesz.

Az eddigiekhez hasonlóan drukkereink ezúttal is a bajnoki jegyáraknak megfelelő összegért válthatják meg belépőiket a BL-selejtezőre. Az 1. kategóriájú jegyek, amelyek az MVM C4-C5 szektorokba szólnak, 9400 forintba kerülnek, míg az MVM C2, C3 és C6 szektorokba teljes áron 8000 forintért, kedvezményesen (nyugdíjas/diák) pedig 7300 forintért léphetnek be. A B-középbe 3700 és 3400 forint a felnőtt és kedvezményes belépők ára, míg a Penny családi szektorba 5100 forintért válthatnak jegyet.

20 százalék kedvezmény jár erre a mérkőzésre bérletes szurkolóinknak!

Bérleteseink 20% kedvezményben részesülnek az első BL-selejtezős jegyárakra vonatkozóan, valamint idén is elővásárlási joguk van bajnoki bérletes helyükre. A selejtezős jegyértékesítés indulásának napján reggel 8.00-ig megvásárolt bérletek tulajdonosainak helyeit 72 órán keresztül tartjuk fenn, ezt követően felszabadítjuk, és bárki megvásárolhatja a helyeket.

Megváltozik a gyermekek belépése a stadionba!

A gyermek belépők az új szezontól önálló jegyként fognak szerepelni, ám azokat nem kötjük szurkolói kártyához. A gyerekjegyek a 0-7 éves korig terjedő korosztályt érintik, vagyis azokat a szurkolóinkat, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. A jegypénztárban történő vásárlás esetén az új típusú gyerekjegyet kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg. A személyes vásárláshoz szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le. Online vásárlás esetén a gyerekbelépők a jegyet megvásárló felnőtt fiókjába kerülnek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de a gyerekjegyek személyesen is megvásárolhatóak a stadion jegypénztárában. A gyermek belépőhöz önálló ülőhely tartozik mostantól minden esetben. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt a 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az új szezontól az MVM C1-es szektor elnevezése B4-es szektorra változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába. Az MVM C szektorok a C2-től kezdődnek, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorokkal kerül azonos árkategóriába. Az új szezontól a B és az MVM C szektorok között nincs lehetőség az átjárásra.

Fokozott ellenőrzés: tilos a dohányzás a nézőtéren!

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, a következő idénytől a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik majd a nézőtéren való dohányzást.  Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Drukkereink a BL-selejtező alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget a Telekom Mélygarázsban, és az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Férfi labdarúgás
Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör, 1. mérkőzés

FTC-The New Saints FC/FK Decic
2024. július 23., kedd, 20.00

Az új idényben a 0-7 éves korig terjedő korosztály számára gyerekjegyet kell váltani. A változás azon, ebbe a korosztályba eső szurkolóinkat érinti, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. Fontos információ, hogy az új típusú gyerekjegyet a pénztárban történő jegyvásárlás esetén kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg. A szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le.

Online vásárlás esetén a vásárlást követően a gyerekjegy az azt megvásárló törvényes képviselő fiókjába kerül a meccsjegy.fradi.hu-n, de a gyerekjegyek a stadion jegypénztárában is megvásárolhatóak. A gyerekjegyhez önálló ülőhely tartozik. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt az 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin