2024. május 19.
Bajnokavató: Fantasztikus show-val készülünk a derbire
Kiterjesztett valóság, speciális, interaktív fényshow, csak pár érdekesség, amivel felvezetjük az idényzárót.

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk derbivel zárja a 2023-2024-es szezont, amely során zsinórban hatodszor is bajnokok lettünk. A történelmi diadalt pedig méltóképpen meg fogjuk ünnepelni szurkolóinkkal most vasárnap az este 20.15-kor kezdődő Újpest elleni meccsünkön. Ezúttal fokozottan felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy jóval a mérkőzés előtt érkezzenek meg a Groupama Arénába, hiszen már a kezdés előtt pazar programokkal készülünk nekik.

Klubunk élő jelképével, Igorral, a Fradi-sassal 18:30-tól 20:00-ig lehet fotózkodni a mérkőzést megelőzően, a Fradi Kamionnál.

A meccsnapi aktivitások mellett minden szurkolónk tartsa a kezében a lelátón a telefonját, hiszen a Fradi Applikáció használatával indul a kiterjesztett valóság show 13 perccel a kezdés előtt. Az alkalmazást a https://qrco.de/fradi-app linkről tölthetik le. Az aktivitás helyszíni felkonferálása közben kattintsanak az applikációban a MENÜ ikonra a jobb alsó sarokban. Ezek után a téglalapok közül válasszák a megjelenő KITERJESZTETT VALÓSÁG menüpontot a jobb alsó sarokban. Igazítsák a kezdőkörhöz a Fradi-logót a képernyőn megjelenő két csúszka segítségével! Kattintsanak a LEHELYEZÉS feliratra, amikor a szpíker jelzi! Ezt követően indul a show és a tényleges Bajnokavató Animáció. Ezután nincs más hátra, élvezzék a show-t! A legjobb élmény eléréséhez, mozgassák a telefonjukat az animációval együtt, kövessék a látványt!

A játékosok kivonulásakor még inkább felpörgetjük az ünnepi műsort egy fantasztikus fényshow-val. A kiterjesztett valóság után, ezúttal is fontos feladat vár szurkolóinkra, ugyanis minden ülőhelyen elhelyeztünk egy különleges, előre programozott, világító karkötőt, amelyek szó szerint emelik a műsor fényét. A különleges karkötők használatához előbb aktiválni kell azokat, ami egy műanyaglap kihúzásával meg is történik, az eszköz innentől fog működni. Fontos, hogy mindenki csak és kizárólag a székén találhatót vegye el, vegye fel! A speciális karkötőket minden szurkolónk a belépőjének megfelelő helyén fogja megtalálni. A B szektorból szurkolók a karkötőt hoszteszeinktől fogják megkapni, akik segítenek azok felhelyezésében is. A világítós karkötő show és az appos kiterjesztett valóság támogatója a Groupama Biztosító és a Sportfive.

A mérkőzés kezdése előtt sor kerül távozó játékosaink köszöntésére, valamint a Dr. Fenyvesi Máté díj átadására is, amit a legjobb U15-ös játékosunk kap meg. A félidőben is különleges programmal színesítjük az ünnepi estét, ugyanis Csapó Krisztián és a Green Brass zenei produkcióját hallgathatják meg szurkolóink.

A derbi lefújása után pedig természetesen sor kerül az ünnepélyes éremátadóra. A két évvel ezelőttihez hasonlóan az ünnepséget a pályán élvezhetik drukkereink. Majd az esténket megkoronázó endtimeshow következik különlegesen izgalmas szórakoztató elemekkel. A meccsre kilátogató szurkolóink a lefújást követően látványos drónshow-t láthatnak.

Utána fényshow következik, majd különleges koncertet élvezhetnek a Groupama Arénában. 

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin