2024. szeptember 6.
„Az elmúlt 12 évemre vagyok a legbüszkébb”
Az 57. születésnapját pénteken ünneplő kapusedzőnk, Balogh Tamás többszáz üzenetet kap ilyenkor.

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk játékosai a válogatott szünetben sem tétlenkednek, a munka nem állt meg a Népligetben. A mezőnyjátékosok mellett kapusaink sem kímélték magukat, vagy úgy is mondhatjuk, hogy kapusedzőnk, Balogh Tamás nem bánt velük kesztyűs kézzel. Az 57. születésnapját éppen pénteken ünneplő korábbi kétszeres bajnok és háromszoros Magyar Kupa-győztes kapusunk nem tartja különlegesnek ezt a napot, de a köszöntések jól esnek neki.

- Ugyanúgy kezelem a születésnapjaimat, mint az év bármely más napját, nekem nincs különbség, valamiért ez így alakult, de természetesen a jókívánságokat, a gratulációkat örömmel veszem. A karácsonyt megünneplem és szeretem, de a saját születésnapom számomra kevésbé fontos. 

Balogh Tamás, - akinek a keze alatt olyan kiváló kapusok készülnek csapatunkban, mint Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Varga Ádám, Szécsi Gergő, vagy éppen Radnóti Dániel és Őri Levente -  ilyenkor nem győzi megköszönni a jókívánságokat, amiket a korábbi csapatársaktól, barátoktól kap.

- Százas nagyságrendről beszélhetünk, és hol van még a nap vége! Rengetegen írnak privátban, ezeket meg is köszönöm, de a Facebook profilomra is jönnek a köszöntések, ott majd este lesz időm reagálni mindenkinek. A csapaton belül ilyenkor mindenki jön gratulálni. Edzőtől függ, hogy milyen szokás alakul ki ilyenkor. Régen volt egy különleges szokásunk, hogy az ünnepelt hozott tortát vagy süteményeket, ma ez már nincs.

A kapusok mindig egy külön kis csapatot alkotnak a nagyon belül, születésnapos kapusedzőnk ajándékkal készült Varga Ádáméknak, ám ebből végül semmi nem lett.

- A szülinapomon én akartam nekik ajándékozni egy relatíve könnyebb edzést, mondtam nekik, hogy ma kevesebb munka vár rájuk, de nem így lett, a vezetőedző kőkemény edzést vezényelt ma, úgyhogy a kapusok is meg lettek hajtva, de délután legalább könnyen fognak elaludni.

57 év, ennek jelentős része a Fradi kötelékében, van mire büszkének lennie Balogh Tamásnak.

- Ki kell emelnem az elmúlt 12 évet, de nemcsak az edzői karrierem, hanem a teljes Ferencváros szempontjából. Büszke vagyok Dibusz Dénes teljesítményére, és arra, amit ez a csapat az elmúlt években elért, ez egyedülálló, örülök, hogy ezeknek a sikereknek a részese lehettem, nagyon büszke vagyok erre. A magánéletemben pedig a családomra vagyok a legbüszkébb, a velük töltött pótolhatatlan, megfizethetetlen élményekre.

Balogh Tamás az UEFA Európa Liga-főtáblás ellenfeleinkről is elmondta véleményét.

- Szerintem jó ellenfeleket kaptunk, lesz keresnivalónk minden meccsen. Pontért, pontokért mehetünk majd ezeken a találkozókon. Személy szerint örülök, hogy kaptunk egy angol csapatot, bár jobban örültem volna, ha idegenben játszunk ellene, illetve még egy olasz együttest örömmel láttam volna ellenfélként, de még egyszer mondom, ez nekünk egy jó sorsolás, de az eredményekért el kell végeznünk a kellő munkát.

 

Cikkajánló

Nem várt pofon Németország ellen az NL-ben

Varga kezdett, de 5-0-ra kikapott a labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája 1. fordulójában.

„Úgy érzem, mintha már több ideje lennék a társakkal”

A Balatonfüred elleni gálamérkőzésen új igazolásunk, Szalai Gábor is bemutatkozott – VIDEÓ!

Kölcsönben folytatja Fortune Bassey

A 25 éves csatár egy bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

Balatonfüredi gálamérkőzésen győztünk

Férfi labdarúgócsapatunk Raul Gustavo és Zachariassen góljával nyert 2-0-ra.

Edgar Szevikjant kölcsönadjuk

A 23 éves szélső egy bajnoki címet nyert az FTC-vel.

Rossi: „Varga Barnabás kezdeni fog a németek ellen”

Marco Rossi szerint a magyar válogatott játékosai jobb állapotban vannak, mint voltak az Európa-bajnokságon.

Távozik Stjepan Loncar

A bosnyák középpályás két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

UEL: Elindult a négymeccses bérletek értékesítése

Egy mérkőzésre lebontva minden szektorban kedvezőbbek az árak a 2022-es Európa Liga csoportkörhöz képest!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin