2024. szeptember 16.
Anderlecht–FTC: indul a jegyértékesítés UEL-meccsünkre!
Fontos szurkolói információk a voucherek beváltásáról, a stadion megközelítéséről és elhagyásáról!

Szeptember 25-én, szerdán 21.00-tól megkezdi UEFA Európa Liga főtáblás szereplését 35-szörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk. Az európai kupasorozatok új lebonyolításáról IDE kattintva olvashat bővebben, míg főtáblás ellenfeleinkről és a közelgő meccsekről ITT tájékozódhat.

Sorozatban hatodszor főtáblás labdarúgócsapatunk első ellenfele szeptember 25-én, szerdán 21.00-tól az 1995-ös Bajnokok Ligája-selejtezőből már jól ismert belga Anderlecht lesz, amellyel a brüsszeli Lotto Park Arénában mérkőzünk meg. A találkozóra 9900 forintos egységáron elindult a voucherek értékesítése.

A voucherek beváltására a mérkőzés napján lesz lehetőség

A 9900 forintos egységáron megvásárolt voucherek beváltására a mérkőzés napján, azaz szeptember 25-én, szerdán 17.30 és 19.00 között lesz lehetőség a brüsszeli tőzsdepalota előtti téren, a Place de la Bourse-on.

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a voucher-beváltás helyszínén, a Place de la Bourse-on négy nagy Fradi-címeres zászlót helyezünk ki (A-F, G-L, M-R, S-Z). Kérjük a mérkőzésre vouchert vásárolt szurkolóinkat, hogy mindenki a vezetékneve kezdőbetűjének megfelelő Fradi-címeres zászlót (A-F, G-L, M-R, S-Z) keresse a helyszínen!

Ne menjenek közvetlenül a stadionhoz!

A vendégszektorba vouchert vásárolt, majd a Place de la Bourse-on belépőjegyet váltott (szeptember 25. szerda, 17.30–19.00) drukkereinket arra kérjük, NE menjenek közvetlenül a mérkőzés helyszínére, vagyis a Lotto Park Arénához, amelyet majd a lefújás után 30 perccel később hagyhatnak el!

Szurkolóinkat két órával a mérkőzés kezdete előtt, azaz 19.00-kor rendőri kíséret segíti, hogy eljussanak a De Brouckere metrómegállóig. Onnan különjárattal indulnak tovább a Veeweyde megállóig. Innen egy rövid séta után megérkeznek a Lotto Park Aréna vendégszektorához, ahol megtörténik majd a beléptetés és a biztonsági átvizsgálás!

Ismételten kérjük a meccsre érkező ferencvárosi drukkereket, NE menjenek közvetlenül a stadionhoz, ugyanis 19.00-tól rendőri kísérettel, külön metróval juthatnak el a Lotto Park Arénához!

A Lotto Park Aréna elhagyása a mérkőzés után

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a 21.00-kor kezdődő találkozó lefújása után maradjanak a helyükön, ugyanis 30 perccel később – amint kiürült a Lotto Park Aréna környéke – rendőri kísérettel juthatnak el a Veeweyde metróállomásig, ahonnan külön metrószerelvénnyel indulnak vissza a De Brouckere-ig. Innen egy pár perces séta után érkeznek meg a Place de la Bourse-ra, azaz a brüsszeli tőzsdepalota előtti térre!

Tartózkodjanak a kirekesztő rigmusoktól és szurkoljanak sportszerűen!

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t), vagy a bírókat, játékvezetőket, az aktuális ellenfelet, vagy bármely más vetélytársat, úgy is mint klubot, vagy ezek bármelyikének bármely sportolóját, sportvezetőjét nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi, és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja. Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba. A mérkőzésre csak a korábban a klub által engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak. A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet és az UEFA által tiltott szimbólumnak minősülnek.

Férfi labdarúgás,
UEFA Európa Liga-főtábla, 1. mérkőzés

Anderlecht – FTC
2024. szeptember 25. szerda, 21:00
Helyszín: Lotto Park Aréna
Voucher-vásárlás: ITT!

Szurkolói információk

Jegyár: 9900 forint
Voucherek beváltása: szeptember 25., szerda, 17.30-19.00, Place de la Bourse

A stadiont NE közelítsék meg egyedül, a mérkőzésre jegyet váltott drukkerek rendőri kísérlettel, 19.00-tól közösen, külön metróval indulnak a Lotto Park Arénához!

A lefújás után kérjük, maradjanak a helyükön! A mérkőzés után 30 perccel rendőri kísérlettel és külön metróval juthatnak vissza a tőzsdepalota előtti térre, a Place de la Bourse-ra!

Cikkajánló

MMK: megvan, ki ellen folytatjuk a kupában

A legjobb 32 között az NB III-as Tiszafüred ellen lépünk pályára.

1+1=3 akció: ingyenjegy és nyereményjáték!

Vegye meg jegyét a Puskás Akadémia és a Fehérvár FC ellen, a DVSC elleni meccsre szólót ajándékba adjuk!

Gyászolunk: elhunyt dr. Juhász István

79 éves korában elhunyt olimpiai bajnok, VVK-győztes egykori labdarúgónk, dr. Juhász István.

Saldanha: „Lendületet ad a duplám!”

A Budafok ellen duplázó Matheus Saldanha értékelt a háromgólos győzelem után – VIDEÓ!

Jansen: „Fontos volt, hogy megtaláljuk önmagunkat”

Pascal Jansen kiemelte, sikerült pontosabban játszani a második félidőben, ez pedig győzelmet ért.

Saldanha duplával debütált, továbbjutottunk a kupában!

Brazil támadónk mellett Abu Fani volt eredményes a Budafok elleni 3-0-s győzelem alkalmával.

83 éve született a Fradi Császára

A labdarúgás történetének egyetlen magyar aranylabdására, Albert Flóriánra emlékezünk.

„Meg kell mutatnunk, hogy mire képes a Ferencváros!”

Vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Budafok elleni MOL Magyar Kupa-találkozó előtt beszélt várakozásairól.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin