2024. július 8.
A 2023-as EKL győztese ellen játszunk az edzőtáborban
Férfi labdarúgóink július 15-én, hétfőn 16.00-tól a West Ham United ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Mint ismert, férfi labdarúgócsapatunk július 4-én, csütörtökön elutazott Lienzbe, második nyári edzőtáborunk helyszínére. Bajnoki címvédő együttesünk azóta lejátszotta a 12 napos ausztriai kiküldetés első felkészülési mérkőzését, amelyen 1-1-es döntetlent játszott a bolgár CSZKA 1948 Szófia ellen, a második találkozón a horvát Istrát 3-1-re verte, majd öt nappal később, július 15-én, hétfőn 16.00-tól megmérkőzünk az UEFA Európa Konferencia Liga 2023-as győztesével, a Julen Lopetegui vezette kelet-londoni, Premiere League-szereplő és 463 milliós értékre taksált West Ham United együttesével.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat.

A mérkőzések az előző felkészülési időszakhoz hasonlóan nem csak élőben követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a West Ham United elleni mérkőzés élő streames közvetítése az Egyesült Királyság területén nem lesz elérhető! Fontos információ viszont, hogy a találkozó utólag geoblokkolás nélkül visszanézhető.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat. Az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 300 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő közvetítésről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált, a meccsjegy.fradi.hu oldalon megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk.

Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Ha elsőkézből szeretne értesülni csapatunkat érintő legfrissebb hírekről és érdekességekről, kövesse a FradiMédia hivatalos felületeit: a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on, a fradi.hu-n és a Fradi Applikáción is exkluzív anyagokkal készülünk szurkolóinknak.

A mérkőzések időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.

Cikkajánló

A rocksztár Varga Ádám és DJ Zágonyi a szentélyben

A gitároktól és a DJ-pulttól zengett a Groupama Aréna a zene világnapján – VIDEÓ!

„Fontos, hogy folytassuk a jó sorozatunkat”

Vezetőedzőnk, Pascal Jansen nyilatkozott a vasárnapi, Paks elleni mérkőzésünk előtt.

„Felvettük a versenyt a Tottenhammel”

Stefan Gartenmann és Cristian Ramírez értékelte a Tottenham elleni UEFA Európa Liga-mérkőzésünket.

„Az akaratra és a játékra nem lehet panasz”

A Tottenham ellen eredményes Varga Barnabás szerint egyenrangú partnerei voltunk ellenfelünknek - VIDEÓ!

"Sok tanulsággal szolgált ez a meccs"

Vezetőedzőnk, Pascal Jansen szerint a helyzetkihasználáson javítani kell.

Nagyot küzdöttünk, szoros vereség a Tottenham ellen

Varga szépített, de csapatunk 2-1-re kikapott a Tottenham ellen az UEL főtábláján.

Négy bajnoki mérkőzésünk időpontja is ismertté vált

Kiderült, mikor lépünk pályára a Fehérvár, a Győr, a DVSC és a Kecskemét ellen.

Matheus Saldanha: „A higgadtság az egyik nagy erényem”

Úton-útfélen rovatunkban brazil labdarúgónk beszélt legfőbb erősségeiről és arról, hogy érzi magát a Fradiban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin