2024. július 15.
Zöld és fehér: már elérhető a Fradi Applikációból is
Mostantól szurkolói kártyával rendelkező drukkereink is ingyen juthatnak hozzá sport és életmód magazinunkhoz.

Több, mint egy évvel ezelőtt, 2023. július 4-én új korszak kezdődött az FTC sport- és életmód magazinjának, a Zöld és fehérnek életében, hiszen ettől kezdve kizárólag online elérhető formában juthattak hozzá drukkereink a laphoz. Ráadásul férfi labdarúgó bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóink bérletük érvényességi ideje alatt ingyen kapták meg a klubmagazint.

2024-ben szeretnénk újabb szintet lépni: mostantól a Fradi Applikációból is elérhető lesz a Zöld és fehér!

És ez még nem minden! Szurkolói kártyával rendelkező drukkereinket az alkalmazásba való bejelentkezést, és a megfelelő menüpont kiválasztását követően átirányítjuk a könyvespolcra, ahol ingyen megtekinthetik a magazint, amely számos újdonsággal, videókkal, exkluzív tartalmakkal várja az érdeklődőket, akik az elmúlt egy év összes lapszámát is átböngészhetik. Legújabb számunkban többek között interjút olvashatnak és láthatnak férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzőjével, Pascal Jansennel.

Emellett azon drukkereinket, akik megadták e-mail címüket, minden hónapban külön levélben értesítjük majd a legújabb lapszám megjelenéséről, a levélben található link segítségével pedig azonnal olvashatják is a Zöld és fehér legfrissebb példányát.

Azoknak még nem adták meg e-mail címüket, itt a tökéletes alkalom, hogy a magazin mellett számos egyéb előnyben is részesüljenek, mint például a hétfőnként kiküldött hírlevél, amelyből a Ferencvárosi Torna Clubbal kapcsolatos, legfrissebb tartalmakról értesülhetnek. E-mail címüket a meccsjegy.fradi.hu-n adhatják meg.

Arra is bíztatjuk Önöket, hogy e-mail címük megadása mellett töltsék le a megújult Fradi App-ot, amelynek jelenleg 88 000 felhasználója van. Az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, a legfrissebb hírek mellett szurkolóink többek között galériákat és videókat tekinthetnek meg. A digitális Zöld és fehér olvasása mellett jegyvásárlásra és a Fradi Shop aktuális kínálatának böngészésére is lehetőség nyílik a felületen. Szurkolóink tipp- és nyereményjátékokban is részt vehetnek, amennyiben letöltötték az alkalmazást, valamint a mérkőzések előtt és alatt az ülőhelyükről rendelhetnek ételt és italt a stadion büféiben, ezzel lerövidítve a büfésorokban töltött időt. A Fradi Applikáció az alábbi linkeken érhető el ANDROID és APPLE termékekre.

Azon drukkereinket, akiknek nincs regisztrált szurkolói kártyájuk, az applikációba való belépés és a Zöld & fehér menüpont kiválasztása után átirányítjuk a magaziner.hu oldalra, ahol megvásárolhatják kiadványunk legújabb lapszámát.

Exkluzív interjú Pascal Jansennel! A Zöld és fehér júliusi számában sok egyéb érdekesség mellett először olvashatnak nagyinterjút 35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzőjével, Pascal Jansennel! A holland-angol szakember először lapunknak beszélt számos olyan témáról, amelyekről korábban nem olvashattak. Labdarúgóink trénere családjáról, hobbijairól, eddigi pályafutásáról, de még babonáiról is szólt a Zöld és fehér legfrissebb példányában. Amennyiben kíváncsi arra, hogy miként vezetett Pascal Jansen útja Angliától egészen a Népligetig, vagy, hogy milyen ember új vezetőedzőnk, ha épp nem a pálya széléről irányítja a csapatot, olvassa el Ön is a vele készült exkluzív interjút, csak és kizárólag a Zöld és fehérben!

Átalakul a Zöld és fehér! Immár több, mint egy éve, hogy klubunk magazinja, a Zöld és fehér kizárólag digitális formában jelenik meg. Célunk, hogy olvasóink minél több, minél érdekesebb és változatosabb anyagokhoz, videókhoz és digitális extrákhoz jussanak hozzá, ezért lapunk szerkezete átalakul, hogy olvasóbarát, szórakoztató módon tájékoztathassuk Önöket a klubunk háza táján történt újdonságokról!

Cikkajánló

Fradi TV: Új igazolásunk és a fotózás kulisszái mögött

Kady Borges, női kézis igazolásaink és labdarúgóink fotózása a legújabb adásban.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk július 15-én.

Őt ünnepeljük ma

Július 14-én labdarúgócsapatunk szakmai stábjának egyik tagját köszönthetjük.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra, a Fradi első gólkirályára emlékezünk július 13-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család két tagját köszönthetjük július 12-én.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori labdarúgónkra emlékezünk július 12-én.

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Furulyás János

Életének 91. évében elhunyt az FTC egykori elnöke, Furulyás János.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin