2023. december 18.
Újabb mérföldkő: már 400 ezren vagyunk!
Érdemes csatlakozni az FTC hivatalos Facebook-oldalának egyre növekvő táborához, exkluzív tartalmakkal várjuk!

A fradisták és a közvélemény számára is megkerülhetetlen információforrás a Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook-oldala, amely most fontos mérföldkőhöz érkezett: a mai napon üdvözölhettük körünkben a 400.000. követőnket! Köszönjük!

Követőszámunk az elmúlt 10 évben folyamatosan növekedett. 2013 januárjában még „csak” 20.000 követőnk volt, a 100.000. követőt 2014 augusztusában, a Groupama Aréna átadásának napján könyvelhettük el. Ez a szám 2015 decemberére duplázódott meg. Nyolc évvel később, 2023 júniusában regisztrálhattuk a 300.000-ik követőnket, és még ennek az évnek a végén sikerült újabb szintet lépni, miután átléptük a 400.000-es határt.

Az FTC Facebook-oldala a 400.000-es követőszámmal a legnépszerűbb magyar sportoldal, de más közösségi média felületeink is a mezőny fölé helyeznek minket: a Facebook-on, az Instagramon és a TikTok-on összesen 661.200 fő követi a Ferencvárost, többen, mint az OTP Bank Liga további 11 csapatának oldalait összesen. A Facebook mellett a TikTokon is a legkedveltebbek vagyunk, az Instagramon viszont jelenleg a Magyar Labdarúgó Szövetség fiókja népszerűbb.

Érdeklődésüket igyekszünk a jövőben is exkluzív tartalmakkal meghálálni. Facebook-oldalunkon üzennek először labdarúgónk (mint például tette ITT Myenty Abena), élő bejelentkezéseket  és fotókat láthatnak a mérkőzésnapokról és sportolóink mindennapjaiból, de ezen a felületen hallhatják először a meccsek utáni értékeléseket is.

A FradiMédia stábja a jövőben is azért dolgozik, hogy minél színesebb, informatívabb Facebook-oldal várja a szurkolókat. Csatlakozzon ön is az FTC hivatalos Facebook-oldalának egyre növekvő táborához, és ne feledjék: ott vagyunk valamennyi népszerű platformon, az Instagramon, a TikTokon és az X-en (korábban Twitter) is!

Kitekintő: kézilabdázóink a legnépszerűbbek

Az FTC hivatalos Facebook-oldala mellett valamennyi szakosztályunk is saját oldallal rendelkezik. Ezek közül a legnépszerűbb kézilabdázóink aloldala, amely most 58 ezer követőnél tart. Csapatsportágaink közül vízilabdázóink oldalát 14, női labdarúgóink Fb-lapját 11 ezren, jégkorongozóink Facebook-oldalát pedig 9.300-an követik.  Egyéni sportágaink közül a legnépszerűbb az 1.900 fős táborral rendelkező FTC Úszók, de még klubunk élő jelképe, a Fradi-sas is bontogatja szárnyait a Facebook-on – Igor hivatalos oldala egyelőre 3.900 követővel büszkélkedhet. Ha az FTC valamennyi szakosztályi Facebook-oldalának követőszámát összeadjuk, 101.700 követő jön ki, vagyis kijelenthető, hogy a Ferencvárosi Torna Club a „fő” profilja mellett is erős jelenléttel bír a Facebook-on.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család öt tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Négy egykori sportolónkra emlékezünk július 17-én.

Utolsó útjára kísértük az FTC egykori elnökét

Furulyás Jánost, a Ferencvárosi Torna Club egykori elnökét július 16-án, kedden helyezték örök nyugalomra.

Őket ünnepeljük ma

Július 16-án a Fradi-család négy tagját köszönthetjük.

Fradi TV: Új igazolásunk és a fotózás kulisszái mögött

Kady Borges, női kézis igazolásaink és labdarúgóink fotózása a legújabb adásban.

Zöld és fehér: már elérhető a Fradi Applikációból is

Mostantól szurkolói kártyával rendelkező drukkereink is ingyen juthatnak hozzá sport és életmód magazinunkhoz.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk július 15-én.

Őt ünnepeljük ma

Július 14-én labdarúgócsapatunk szakmai stábjának egyik tagját köszönthetjük.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin