2024. október 7.
Nemzetközi konferenciát rendeztek az FTC Liget Hotelben
Az EMCA éves konferenciáján klubunk munkatársai is prezentációt tartottak.

A Ferencvárosi Torna Club nemzetközi, marketing- és médiaosztálya is részt vett az EMCA (European Multiclub Sport Association) nevű szervezet éves nemzetközi konferenciáján, amelyet idén az FTC Liget Hotelben rendeztek. Az EMCA a multisportklubok érdekeit képviseli Európában. Célja a sport fejlesztése és népszerűsítése, a sportegyesületek támogatása. Különös figyelmet fordít a dopping, az intolerancia és erőszak elleni küzdelemre, valamint a fogyatékkal élők sporthoz való hozzáférésére.

Munkatársaink az eseményen előadott prezentációjukban bemutatták a Fradi-közösséget. Klubunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, közösségi programjaink az egész évben zajlanak. A konferencián bemutattuk, hogyan épül fel klubunk kereskedelmi, marketing-, kommunikációs és médiaosztálya.

Szó esett róla, hogy hivatalos honlapunkat, a fradi.hu-t naponta csaknem tízezren látogatják. Facebook-oldalunknak 475 ezer követője van. Az Instagramon 157 ezren, a TikTokon pedig 130 ezren követik a Ferencvárosi Torna Clubot. A FradiMédia YouTube-csatornájának pedig 62 ezer feliratkozója van. Az M4 Sporton látható heti magazinműsorunk a Fradi TV, amelyet átlagban több mint 100 ezren néznek. Sportkultúra- és életmódmagazinunk, a Zöld és fehér minden hónapban digitálisan jelenik meg.

Munkatársaink a konferencián bemutatták a Fradi Shopot is, amely a Groupama Arénában és online, a shop.fradi.hu oldalon is elérhető. Számos FTC-s ajándéktárgyat, ruhát és mezt vásárolhatnak itt szurkolóink, akik a kitelepülések során ezeket a termékeket a Fradi Kamionban és minishopunkban is megvehetik.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rá emlékezünk ma

Egykori futballistánkra emlékezünk október 8-án.

Fradi TV: brazilok a fodrásznál, különleges suliprogram

Különleges brazil hajviseletek, úszó mesteredző és tanítványai és Fradi Suli Program a legújabb adásban.

Dupla kedvezmény a Fradi Shopban

Bérleteseink 15 helyett 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a kijelölt termékeket.

Heti program

Ezen a héten is számos mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család két tagját köszönthetjük a mai napon.

Őket ünnepeljük ma

Október 6-án a Fradi család öt tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Négy egykori sportolónkra emlékezünk október 6-án.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin