2024. augusztus 17.
Megjelent a legújabb Zöld és fehér
Sport- és életmód magazinunk legújabb számában exkluzív interjút olvashatnak Varga Barnabással.

2023. július 4-én új korszak kezdődött új korszak kezdődött az FTC sport- és életmód magazinjának, a Zöld és fehérnek életében, hiszen ettől kezdve kizárólag online elérhető formában juthattak hozzá drukkereink a laphoz. Ráadásul férfi labdarúgó bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóink bérletük érvényességi ideje alatt ingyen kapták meg a klubmagazint.

Alig egy hónapja, 2024. júliusában azonban újabb szintet léptünk, hiszen ettől kezdve a Fradi Applikációból is elérhető a Zöld és fehér, amelyet szurkolói kártyával rendelkező drukkereink az alkalmazásba való bejelentkezést, és a megfelelő menüpont kiválasztását követően ingyen megtekinthetnek.

Legújabb számunkban többek között interjút olvashatnak és láthatnak férfi labdarúgócsapatunk magyar válogatott támadójával, Varga Barnabással, de olvashatnak a magyar női kézilabda-válogatott kiválóságairól, Böde-Bíró Blankáról és Simon Petráról is. Emellett jobban megismerhetik kézilabdacsapatunk új igazolását, Darja Dimitrijevát.

Azokat a drukkereinket, akik megadták e-mail címüket, minden hónapban külön levélben értesítjük a legújabb lapszám megjelenéséről, a levélben található link segítségével pedig azonnal olvashatják is a Zöld és fehér legfrissebb példányát.

Azoknak, akik még nem adták meg e-mail címüket, itt a tökéletes alkalom, hogy a magazin mellett számos egyéb előnyben is részesüljenek, mint például a hétfőnként kiküldött hírlevél, amelyből a Ferencvárosi Torna Clubbal kapcsolatos, legfrissebb tartalmakról értesülhetnek. E-mail címüket a meccsjegy.fradi.hu-n adhatják meg.

Arra is bíztatjuk Önöket, hogy e-mail címük megadása mellett töltsék le a megújult Fradi App-ot, amelynek jelenleg 88 000 felhasználója van. Az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, a legfrissebb hírek mellett szurkolóink többek között galériákat és videókat tekinthetnek meg. A digitális Zöld és fehér olvasása mellett jegyvásárlásra és a Fradi Shop aktuális kínálatának böngészésére is lehetőség nyílik a felületen. Szurkolóink tipp- és nyereményjátékokban is részt vehetnek, amennyiben letöltötték az alkalmazást, valamint a mérkőzések előtt és alatt az ülőhelyükről rendelhetnek ételt és italt a stadion büféiben, ezzel lerövidítve a büfésorokban töltött időt. A Fradi Applikáció az alábbi linkeken érhető el ANDROID és APPLE termékekre.

Azon drukkereinket, akiknek nincs regisztrált szurkolói kártyájuk, az applikációba való belépés és a Zöld & fehér menüpont kiválasztása után átirányítjuk a magaziner.hu oldalra, ahol megvásárolhatják kiadványunk legújabb lapszámát.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi család négy tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Ezen a napon a Fradi család három egykori kiválóságára emlékezünk.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család öt tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Hat egykori sportolónkra emlékezünk augusztus 17-én.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család két vízilabdázóját ünnepeljük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család négy tagjára emlékezünk ma.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszöntjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család két tagjára emlékezünk ma.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin