2024. február 2.
Együttműködési megállapodást kötött az FTC és az FSI
A megállapodás legfontosabb célja a sporttudományi előrelépés és különböző területek fejlesztése.

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Ferencvárosi Torna Club és a Futballtudományi Intézet, azaz az FSI (Football Science Institute). Klubunk és az FSI közötti megállapodás célja egy olyan szakmai együttműködés létrehozása, ahol a klub a labdarúgásban alkalmazott sporttudomány akadémiai struktúráját biztosítja, valamint hogy a klub szakemberei folyamatosan frissíthessék tudásukat.

Továbbá az FTC és az FSI közös együttműködést alakít ki a nemzetközi profi labdarúgó-közösséget célzó tudományos ismeretek létrehozásában. Ebben a tekintetben külön figyelemreméltó egy mesterprogram közös megvalósítása a grassroots edzők számára. Az FSI hozzáférést biztosít az oktatási technológiájuk platformjaihoz.

Az FSI egy vezető oktatási intézmény, amely a labdarúgáson belüli sporttudomány előmozdítására törekszik. Az FSI 7 mesterkurzust kínál olyan területeken, mint a futballgyógyászat, a rehabilitáció, a teljesítmény, a táplálkozás, a taktikai elemzés és az edzés. Az FSI a legfrissebb kutatási eredményeket felhasználva olyan rajongókat vértez fel tudással, akik elkötelezettek a sporttudományok fejlesztésének világában, és ki tudnak tűnni a labdarúgás egyre dinamikusabb világában.

Az FSI több, mint 130 oktatóval büszkélkedhet, akik a legmagasabb tudományos gyakorlati tudással rendelkeznek, ráadásul 55 profi labdarúgó klubhoz tartoznak szerte a világon. Az FSI több, mint 25 elit klub partnere, ezzel is elősegítik szakembereik csúcsminőségű oktatását. Ezen felül hozzájárulnak a tudományos ismeretek létrehozásához és fejlesztéséhez azzal, hogy számos kutatási tevékenységet publikálnak különböző tudományos folyóiratokban.

A Futballtudományi Intézet több ezer diákból álló globális hálózattal rendelkezik, ezzel is értékes lehetőséget kínálva a hallgatóknak, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzenek.

Olyan kiválóságok dolgoznak az FSI-vel, mint a Sevillánál, az Athletic Bilbaónál, a spanyol U21-es válogatottnál és a Real Madridnál is megfordult korábbi erőnléti edző, az FSI társalapítója, Bernardo Requena, vagy a szintén társalapító Jesús Olmo, aki korábban a spanyol rugbycsapatnál, valamint a Real Madridnál is vezető orvosként dolgozott.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszöntjük október 18-án.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori labdarúgónkra emlékezünk október 18-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszöntjük október 17-én.

Rá emlékezünk ma

Egykori vízilabdázónkra emlékezünk október 17-én.

Őt ünnepeljük ma

Október 16-án női labdarúgócsapatunk korábbi támadóját köszönthetjük.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk október 16-án.

Rájuk emlékezünk ma

Három egykori sportolónkra emlékezünk október 15-én.

Fradi TV: Somália bejelentkezése, amerikai légiósaink

Korábbi brazil közönségkedvenc, U18-as világbajnok pólós, amerikai női focisták és kerékpározó az adásban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin