2024. július 2.
Az egész ország Fradi Macron-mezben
Színészek, zenészek, művészek, tévések, korábbi és aktív sportolók is magukra öltötték új szerelésünket.

A 2024/25-ös szezontól klubunk sportszergyártót vált, az új idénytől a Ferencvárosi Torna Club minden sportolója az olasz Macron ruházatát viseli majd. Egyesületünk az új hazai, idegenbeli és harmadik számú mezeket nagyszabású kampány keretében, az ország prominens alakjainak segítségével mutatta be. A projektben neves színművészek, zenészek, énekesek, újságírók, humoristák, korábbi és aktív FTC sztársportolók, politikusok és a Fradi iránti rajongásukról ismert közéleti szereplők vettek részt, hangsúlyozzuk, mindannyian önzetlenül. A Fradi-szurkoló hírességek egy része a saját közösségi médiafelületén tette közzé a róla, vagy önmagáról készített fotót az új Macron mezben, de jó páran akadtak, akik nekünk küldték el a képeiket, és mi tettük ki a Facebook- és Instagram-oldalunkra úgynevezett storyban. Utóbbiakat soroljuk fel az alábbiakban.

A színművészek közül a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, Bodrogi Gyula, valamint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Balázs Péter és Eperjes Károly csatlakozott a kezdeményezéshez. Rajtuk kívül Laklóth Aladár, valamint Koltay Gábor rendező képviselte a színház világát. Bodnár Attila többszörös arany- és platinalemezes popénekes, dalszerző, illetve Gömöry Zsolt, az Edda Művek billentyűse is zöld-fehérbe öltözött, de a zeneszerző-gitáros-billentyűs Madarász Gábor és a Liszt Ferenc-díjas Vikidál Gyula is. Szintén Macron-felsőt húzott magára Petrás János, a Kárpátia együttes frontembere, a gitáros Solymos Tóni, valamint a Kossuth-díjas magyar rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly is.

Volt sportolóink is örömmel segítették a bejelentést, legendánk, a Ferencvárosban majdnem négyszáz tétmeccsen pályára lépő, négyszeres bajnok és hatszoros kupagyőztes Lipcsei Péter, valamint a VVK-győztes klasszisunk, Rákosi Gyula, de a szintén négyszeres bajnok és kupagyőztes Telek András is. Korábbi labdarúgónk, a Zöld és fehér magazin főszerkesztője, Bánki József is büszkén feszített a vadonatúj, egyedi tervezésű Macron-mezben. A nemes alkalomra a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, négyszeres világbajnok asztaliteniszező, Jónyer István is Fradi-szerelést öltött. A IX. kerület korábbi polgármestere, az ízig-vérig Fradi-szurkoló Bácskai János, valamint a csapat mérkőzésein rendszerint jelenlévő országgyűlési képviselő, Balla György, de Hollik István, Fürjes Balázs, és Tököl polgármestere, Hoffmann Pál is kivette a részét a bemutatásból, valamint Budapest korábbi főpolgármestere, Tarlós István is örömmel húzta fel az új mezt.

A humoristák is Fradi-mezt húztak, Aradi Tibor mellett az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Sipos Péter és Papp Ferenc is segítettek bemutatni klubunknak az előttünk álló idény szerelését. A közismerten nagy Fradi drukker Farkasházy Tivadar és a Karinthy-gyűrűs magyar humorista, zenész, Maksa Zoltán is csatlakozott az akcióhoz, rajta kívül a vallási élet két jeles képviselője, Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök és Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyés püspök és Zacher Gábor fő- és mentőorvos, valamint Csiszár Jenő magyar rádiós és televíziós műsorvezető, diplomata is így fejezte ki a klub iránti szeretetét.

Köszönjük azoknak, aki a saját közösségi média felületeiken adtak hírt – szintén önzetlenül - az új Fradi Macron-mezről:

Azbej Tristan, Bagi Iván, Balázs Krisztián, Báró Zoltán, Bogdán Ádám, Bohár Dániel, Botka Endre, Budai Ivett, Cooky-család, Cristian Ramírez, Csisztu Zsuzsa, Csóti Jusztina, Csuti, Danny Blue, Deák Bill Gyula, Deák Dániel, Diószegi Fanni, Dusan Mandić, Fábián Bettina, Fásy Ádám, Fekete Gergő, Feng Ya Ou, Fenyvesi Evelin, Gelencsér Tímea, Gréczy Zsolt, Hamberger Ádám, Hevesi Tamás, id. Lisztes Krisztián, Jakupcsek Gabriella, Jansik Szilárd, Kárpáti Zsolt - Groovhouse, Katona Bálint, Kiss József (DJ Junior), Kokó, Köllő Babett, Krausz Gábor, Kucsera Gábor, Lotfi Begi, Miklósa Erika, Mucsi Zoltán, Nagy Ádám, Nagy Adrienn, Náksi Attila, Nyári Kálmán, Nyéki Balázs, Papp Ferenc, Pászka Lóránd, Pataki Attilla, Patkó Béla (Kiki), Rácz Erik, Rakonczai Imre, Sándor Orsolya, Sasvári Sándor, Szente Vajk, Szikora Róbert, Tihanyi-Tóth Csaba, Tilinger Attila, Vajtó Lajos, Varga Miklós, Várkonyi Attila, Vogel Soma, Wéber Gábor

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család három tagját köszönthetjük a mai napon.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra és kézilabdázónkra emlékezünk a mai napon.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk július 3-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori labdarúgónkra, valamint tekézőink egykori edzőjére emlékezünk július 2-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszönthetjük a mai napon.

Rájuk emlékezünk ma

Három egykori Fradi-sportolóra emlékezünk a mai napon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin