2023. augusztus 27.
Nevetés, újdonság és sztárok a Fradi Családi Napon
A nagy meleg ellenére nagyon sokan kilátogattak az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba.

Klubunk augusztus 27-én az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban rendezte meg már 12. alkalommal a Fradi Családi Napot.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány által szervezett ingyenes esemény ebben az évben már nemcsak sportos, hanem kulturális programokat is kínált reggel 9 órától délután 16 óráig.

A nagy meleg ellenére nagyon sokan kilátogattak a rendezvényre. A különböző ügyességi játékok mellett népszerű volt a kosaras körhinta, a különböző légvárak, az arcfestés, a trambulin és a Ninja Warrior-pálya is. A gyerekek kipróbálhatták a medencében a kis csónakokat, és a nagy buboréklabdát. Kapura dobhattak a kézilabdásoknál és a vízilabdásoknál, de a jégkorongot is kipróbálhatták az érdeklődők.

A színapadon is folyamatosan zajlottak a különböző sportági bemutatók, illetve a Nemzeti Színház is változatos előadássorozattal készült. Ez volt az idei Fradi Családi Nap egyik újdonsága, a teátrum színészei ugyanis a nap folyamán többször jelentkeztek az egész családnak szóló színi produkciókkal. Többek között Kovács S. József olvasott fel a „Fradista leszek! A kezdetek” című mesekönyből.

Sztárvendégekben sem volt hiány. A napot a VVK-győztes, olimpiai bronzérmes és négyszeres magyar bajnok korábbi labdarúgó, Rákosi Gyula nyitotta, majd bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk öt játékosa, Muhamed Besic, Cristian Ramírez, Botka Endre, Katona Bálint és Redzic Damir köszöntötte a szurkolókat.

„Ide mindig nagy élmény jönni, ezúttal a családomat is elhoztam, a gyerekek már kipróbálták az arcfestést. Ilyenkor nagyon jó egy kicsit találkozni a szurkolókkal, és azt érezni, hogy tényleg egy nagy család vagyunk.” – mondta Muhamed Besic.

Csapatsportágaink képviseletében kilátogattak még női futballistáink, női kézilabdázóink, női  és a magyar válogatott nemrég világbajnoki címet nyerő férfi vízilabdázóink néhány tagja, valamint férfi jégkorongozóink és labdarúgó utánpótlásunk több játékosa is.

Az egyéni sportolók közül először volt itt a Családi Napon tornászunk, Székely Zója, de az érdelődök találkozhattak a hatszoros olimpiai bajnok kajakozóval, Kozák Danutával, a háromszoros Európa-bajnok úszóval, Verrassztó Dáviddal, tornászainkkal, Balázs Krisztiánnal és Zámbori Zalával, vagy éppen az atlétákat képviselő korábbi klasszisunkkal, Kazi Tamással.

„Nagyon jó volt itt lenni, sok izgalmas és látványos program volt. Mindig nagy öröm a szurkolókkal találkozni, de ilyen közegben most jártam először. Körbenéztem a rendezvényen, a legjobban az élő csocsó tetszett, de ahogy láttam a gyerekeken, mindenki nagyon élvezte ezt a napot.” – mesélte Székely Zója, aki először vett részt a Fradi Családi Napon.

Cikkajánló

Így támogathatja felajánlásával az Albert Alapítványt

Az Albert Alapítvány adószáma: 18296147-1-43. Köszönjük felajánlásaikat!

Klubunk sikeres fiataljait díjaztuk

Az Albert Alapítvány támogatásával megrendezett díjátadón 39 fiatal sportolónk vehetett át elismerést.

A Népligetben járt a Mikulás!

A nagyszakállú idén is útba ejtette sporttelepünket, a gyerekek nagy örömére – VIDEÓ!

Ha Halloween, akkor idén is tökfaragás

Az Albert Alapítvány idén is megrendezte a halloweeni tökfaragást a Népligetben.

A sport és a kultúra találkozása a Fradi Családi Napon

Besic a családjával jött, Székely Zója először járt itt - ilyen volt a 2023-as Fradi Családi Nap - VIDEÓ

Tizenkettedszer is Fradi Családi Nap!

A belépés ingyenes - várjuk önöket augusztus 27-én az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba!

Drámai meccsel nyertük meg a VIII. Albert Kupát

Az elődöntőben az Újpestet büntetőkkel győztük le, a döntőben az Austria Wien ellen hátrányból álltunk fel.

Albert Kupa nyolcadszor

Az idén április utolsó napján rendezik meg az immáron hagyományosnak mondható utánpótlás-tornát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin