2023. július 31.
Újdonságok a kézilabda szakosztálynál
Augusztus 10-től szurkolóink a meccsjegy.fradi.hu-n vehetnek bérletet, jegyet hazai kézilabda mérkőzéseinkre!

A történelmi sikereket, női Bajnokok Ligája-döntőt, férfi Európa-liga-nyolcaddöntőt hozó idény után hasonlóan jó szereplésben bízva készül az FTC a 2023/2024-es idényre, amelyet a hölgyek új edző, a dán Martin Albertsen irányításával kezdenek meg, míg a férfiak kispadján továbbra is Pásztor István ül majd. Az új szezon több újdonságot is hoz, ezeket mutatjuk be most részletesen kérdések és válaszok segítségével.

Mi az újdonság, milyen online felületen vásárolhatok bérletet és jegyet az új szezonban?
A szeptemberben rajtoló évadtól kezdődően női és férfi kézilabdacsapatunk hazai mérkőzéseire szóló jegyek és bérletek értékesítésében hasonló rendszert vezetünk be, mint amelyet szurkolóink megszokhattak már a labdarúgócsapatunknál. A futball szurkolók előtt már jól ismert és bevált meccsjegy.fradi.hu weboldalon keresztül – a regisztrációt követően - lehet augusztus 10-től online jegyet és bérletet vásárolni. A weboldal könnyen kezelhető és áttekinthető, a jegyvásárláshoz, mint a labdarúgó-mérkőzések esetében regisztráció és szurkolói kártya szükséges.

Mikortól lehet kézilabda bérletet vagy jegyet vásárolni a meccsjegy.fradi.hu oldalon?
Először augusztus 10-től lehet használni vásárlásra, amikor elindul a szezonbérletek értékesítése.

Személyesen már nem is lehet bérletet és jegyet vásárolni a kézilabda eseményekre?
Dehogynem! Továbbra is lesz lehetőség a személyes vásárlásra, azonban mindenkinek ajánljuk az online felületet. A kézilabda-mérkőzések meccsjegy.fradi.hu-ra történő becsatornázásával szurkolóink régi igényét sikerül most kiszolgálni, hiszen a könnyen kezelhető, átlátható felületen akár egyszerre megvásárolható a belépő vagy a bérlet a futball- és a kézilabda-mérkőzésekre. 

Személyesen hol lehet bérletet és jegyet vásárolni a hazai kézilabda eseményekre?
Amennyiben mégsem a kényelmesebb, egyszerűbb megoldást, a meccsjegy.fradi.hu oldalon történő online bérlet és jegyvásárlást választja, akkor bajnoki -, Magyar Kupa- és nemzetközi kupamérkőzésekre az FTC-MVM Sportközpontban, az Elek Gyula Arénához legközelebbi belépési ponton, a Kismartoni úti konténer bejáratnál vásárolhat jegyet és bérletet nyitvatartási időben, és itt van lehetőség szurkolói kártya regisztrációra is. A női csapat nemzetközi tétmérkőzéseire kizárólag meccsnapon az Érd Arénában is lehetőség nyílik jegyvásárlásra. A bérletértékesítés augusztus 10-én indul, a bajnoki jegyértékesítés pedig augusztus végén kezdődik.

Személyesen szeretnék jegyet vagy bérletet vásárolni, de nem érek rá a nyitvatartási időben. Más is megveheti helyettem?

A jegyet vagy bérletet természetesen megbízott személy is megveheti, de a tulajdonos szurkolói kártyájának adatait tudnia kell. A mérkőzésekre csak a jegy vagy a bérlet tulajdonosa léphet be, de lehetőséget kínálunk az átruházására is.
A bérlet átruházása alkalmilag lehetséges, ehhez a jegypénztárban az adott mérkőzés előtt a bérlet számának bemutatása után 1500 forintba kerülő átruházó jegyet kell vásárolni. A belépőjegyeket e-mailen keresztül lehet átruházni legkésőbb a mérkőzés kezdési időpontja előtt 24 órával. Az üzenetben meg kell adni az eredeti, valamint az új jegytulajdonos szurkolói kártyájának az adatait, valamint azt, hogy melyik meccsről van szó.

Van még más előnye is annak, ha regisztrálok a meccsjegy.fradi.hu oldalra?
Hogyne, hiszen az adatok megadásával és a regisztrációval lehetőség nyílik arra is, hogy mostantól kézilabda szurkolóinkat is közvetlenül, hírlevélben tájékoztassuk a személyre szabott előnyökről, akciókról, mint ahogyan első kézből kaphatnak információkat a női és férfi kézilabda-mérkőzések időpontjairól, az esetleges változásokról és a legfontosabb hírekről is. A meccsjegy.fradi.hu-n meglévő felhasználói fióknak az is előnye, hogy a megvásárolt jegyeket onnan újra letöltheti.

A labdarúgó bérleteseknek ingyen jár a klubmagazin, ha kézilabda bérletet vásárolok, akkor én is kapni fogom a digitális Zöld és fehéret?
Természetesen! A kézilabda-mérkőzésekre érvényes bármilyen (női, férfi, vagy kombinált)  bérletet vásárló szurkolóink egyéb kedvezmények mellett – amelyekről majd folyamatosan  tájékoztatást adunk – a megújult digitális Zöld és fehér klubmagazint is megkapják a meccsjegy.fradi.hu oldalon keresztül. Ebben a cikkben részletesen leírjuk, hogy a bérletesek miként olvashatják 1 éven át, tehát a bérlet érvényességi ideje alatt a megújult, immár 92 oldalas klubmagazint.

Lesz bérletárusítás a női Bajnokok Ligája-mérkőzésekre?
Igen, értékesítünk hétmeccses bérleteket a Bajnokok Ligája-csoportkörre, ezekről ITT talál információt.

A Groupama Arénába szurkolói kártyával lehet belépni. Mi lesz a kézilabda mérkőzések esetében?
Az online jegyvásárlás meccsjegy.fradi.hu oldalra átvezetésével egyidejűleg a hazai kézilabda mérkőzéseken, mind a bajnoki, mind a nemzetközi találkozókon a csarnokba való belépéshez szeptember 1-től szurkolói kártyára lesz szükséges. A szurkolói kártya a jegyvásárlási folyamat, valamint a csarnokba való belépés gyorsításában játszik fontos szerepet.

Nekem már van a Groupama Arénába érvényes szurkolói kártyám! Akkor is kell a kézilabdára másikat csináltatnom?
Nem kell! Nagyon fontos információ, hogy akinek már van Fradi szurkolói kártyája, ami érvényes a labdarúgó mérkőzéseinkre (akár A, akár B típusú), annak NEM kell kiváltani a hazai kézilabda-mérkőzésekre érvényes szurkolói kártyát, mert a focis szurkolói kártya érvényes a kézilabda szakosztály hazai eseményeire!

Akkor most nekem kell vagy nem kell vénalenyomatot adnom?
Szó sincs róla, nem kötelező vénalenyomatot adni! Ha még nincs focis szurkolói kártyája és ezért most ki kell váltania, akkor azt kell tudnia, hogy a hazai kézilabda-mérkőzésekre érvényes szurkolói kártya kiváltásának folyamata, valamint a kártya minden tulajdonsága megegyezik a labdarúgó szurkolók előtt B típusú szurkolói kártyaként ismert kártyáéval.  Ennek kiváltásához a kézilabda szurkolóknak nem kell vénalenyomatot rögzíteni! Újfent hangsúlyozzuk, hogy akinek már van Fradi szurkolói kártyája, ami érvényes a labdarúgó-mérkőzéseinkre (akár A, akár B típusú), annak NEM kell kiváltani a hazai kézilabda-mérkőzésekre érvényes szurkolói kártyát, mert a focis szurkolói kártya érvényes a kézilabda szakosztály hazai eseményeire!

Mi kell akkor ennek a kézilabdás szurkolói kártyának a kiváltásához?
Mindenképpen szükséges egy alkalommal felkeresni a kártyakiváltó helyet személyesen. Szükséges egy fényképes személyazonosító igazolvány (ez lehet útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány) is, valamint ki kell tölteni a szurkolói kártya igénylő adatlapot. Ezt az adatlapot előre is le tudja tölteni innen, és kitöltve is magával viheti, gyorsítva a kártyakiváltás egyébként is csak pár perces folyamatát. A kártya kiváltásakor fénykép készül az igénylőről.

Ha a kézilabdás szurkolói kártya megegyezik a focis B típusúval, akkor azzal a Groupama Arénában csak az ultrák közé ülhetek?
Fontos tisztázni, hogy a kézilabda szurkolók választhatnak! Ahhoz, hogy akár a női, akár a férfi hazai kézilabda eseményekre beléphessenek, minimális követelmény a fociszurkolók B típusú kártyájával megegyező szurkolói kártya kiváltása. És igen ezzel a kártyatípussal csak a B1, B2, B3 és C1 szektorokba lehet jegyet, vagy bérletet vásárolni a Groupama Arénába. Azonban lehetővé tesszük, hogy aki megadja a vénalenyomatát és ezzel a fociszurkolók előtt A típusú kártyaként ismert szurkolói kártyát vált ki, az is beléphet a hazai kézilabda eseményekre.

Tehát szabadon dönthetek, hogy B vagy A típusú focis kártyával megegyező kézilabda szurkolói kártyát váltok ki?
Igen! Fontos tehát leszögezni, hogy a hazai kézilabda-mérkőzéseken a vénalenyomat nélkül regisztrálható focis B típusú kártyával megegyező kézilabda szurkolói kártya is bármilyen korlátozás nélkül használható. Érdemes tudni ugyanakkor, hogy a labdarúgó-mérkőzésekre a B típusú kártyával csak a B szektorokba, valamint a C1 szektorba válthat jegyet. Aki most regisztrál szurkolói kártyát, és a későbbiekben a labdarúgó-mérkőzéseken korlátozás nélkül szeretne jegyet váltani, tehát akár a C2-től a D4-ig húzódó szektorok bármelyikébe kíván bérletet, vagy jegyet vásárolni, az az A típusú kártyát válassza.

Ha már van akár B, akár A típusú focis szurkolói kártyám, akkor is ki kell váltanom a kézilabda szurkolói kártyát?
Nem kell kiváltania, nincs semmilyen teendője! Nem győzzük kiemelni, elmondani, hangsúlyozni, hogy az a közel 220 ezer Fradi szurkoló, akinek már van labdarúgó mérkőzéseinkre érvényes akár A, akár B típusú szurkolói kártyája, az ugyanúgy használhatja ezt a kártyáját a hazai kézilabda-mérkőzésekre is, mint a labdarúgásra, nekik tehát semmi teendőjük nincs.

Miért írják oda, hogy a hazai kézilabda-mérkőzésekre vásárolható bérlet vagy jegy a meccsjegy.fradi.hu-n és kell a szurkolói kártya? Idegenbeli meccseken mi a helyzet?
Egy év türelmi időt adunk az idegenbeli mérkőzések esetében a szurkolói kártya bevezetésének, és ennek megfelelően a jegyértékesítés sem lehetséges a meccsjegy.fradi.hu oldalon keresztül. Az ehhez szükséges egyeztetéseket a vendéglátó csapatokkal kell lefolytatnunk. Szurkolóink kényelme érdekében addig, amíg nem születnek meg a megállapodások, az idegenbeli mérkőzéseken marad az eddigi jegyvásárlási és beléptetési folyamat.

A hazai bajnokik mellett a hazai nemzetközi mérkőzésekre is lehet a meccsjegy.fradi.hu oldalon jegyet venni?
Igen! Tehát akkor is igénybe veheti a meccsjegy.fradi.hu oldalt, ha mondjuk Érden játszik a női csapat Bajnokok Ligáka-mérkőzést a csoportkörben.

Érden is kell a szurkolói kártya?
Igen, minden hazai mérkőzésen, legyen szó akár női, akár férfi mérkőzésről, szükséges.

Hol válthatom ki a kézilabda szurkolói kártyát, legyen szó akár a focis B vagy A típusúval megegyező kártyáról?
A Fradi szurkolói kártya személyesen három helyszínen, a Groupama Aréna regisztrációs iroda és jegypénztárban, az FTC-MVM Sportközpont Vajda Péter utcai sorompós belépési pont melletti konténerben, valamint az FTC-MVM Sportközpont Kismartoni úton található konténerépületben váltható ki. Az általános nyitvatartási időket keretes írásunkban találják a cikk végén. Ha még nincs szurkolói kártyája, de már szeretne jegyet vagy bérletet vásárolni, akkor online előregisztrációt csinálhat. Az előregisztráció után már tud vásárolni a kijelölt találkozóra, de legkésőbb az adott mérkőzés előtt érvényesítenie kell a regisztrációját a regisztrációs pontok egyikén - ugyanakkor javasoljuk, hogy aki előregisztrált, az lehetőség szerint ne a meccs napjára hagyja az aktiválást.

Mi kell a szurkolói kártya kiváltásához?
Az A és B típusú kártya kiváltásához egyaránt fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolványra van szükség, ezen kívül az A típusú kártyához a vénalenyomatot is rögzítik.

Mennyibe kerül a kártya kiváltása?
A kártya kiváltása egyszeri regisztrációs költséggel jár, melynek díja 2000 forint, illetve labdarúgócsapatunk meccsnapjain 2500 forint. Érdemes tehát figyelni, mikor játszik férfi labdarúgócsapatunk, mert akkor 500 forintos felárat számol fel a pénztár.

Hány éves kortól kell szurkolói kártyát kiváltani?
A szurkolói kártya 6 éves kor felett kötelező. De nem győzzük hangsúlyozni, hogy akinek már van Fradi szurkolói kártyája, ami érvényes a labdarúgó mérkőzéseinkre (akár A, akár B típusú), annak NEM kell kiváltani a hazai kézilabda mérkőzésekre érvényes szurkolói kártyát, mert a focis szurkolói kártya érvényes a kézilabda szakosztály hazai eseményeire!

A Groupama Arénában a szurkolói kártyával fizetek a büfében. Így lesz mostantól az Elek Gyula Arénában és az Érd Arénában is?
Nem, a készpénzmentes, úgynevezett cashless fizetési rendszer továbbra is csak a Groupama Arénában elérhető, az Elek Gyula Arénában és az Érd Arénában nem lehet a szurkolói kártyával fizetni a büfékben.

Hogyan tudok belépni a kézilabda csarnokba?
Szurkolóink a sporttelep területére a szurkolói kártyájuk bemutatásával léphetnek be. Az Elek Gyula Arénában a biztonsági szolgálat ellenőrzi a szurkolói kártyát és a fényképes személyazonosító igazolványt. Ezt követően a jegy vagy a szurkolói kártya leolvasásával a forgóvillán keresztül léphetnek be szurkolóink a sportcsarnokba. A Bajnokok Ligája-mérkőzéseken otthonként szolgáló Érd Arénában a rendszer csupán annyiban különbözik majd, hogy a jegyet vagy a szurkolói kártyát egy PDA-készülék segítségével ellenőrzik, miután megtörtént a személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány és szurkolói kártya ellenőrzése. Kérjük minden esetben hozzon magával fényképes igazolványt, ennek hiányában a biztonsági szolgálat érvényes jegy esetén sem tudja beengedni a mérkőzésre!

Augusztusban lesz három barátságos mérkőzés is az Elek Gyula Arénában, már ezekre a találkozókra is kell a szurkolói kártya?
Nem, ezeken a találkozókon még nem szükséges a kártya, az új beléptetési rendszer szeptembertől lesz érvényes.

Mikor indul a bérletértékesítés?
A 2023/2024-es kézilabda idényre szóló bérletek értékesítése augusztus 10-én indul. Jelentős újdonság, hogy mostantól online is megvásárolható tehát a bérlet, illetve az is, hogy jegyet és bérletet vásárolni online a meccsjegy.fradi.hu oldalon lehet. Az új idénytől kezdődően az Elek Gyula Arénában is külön áron értékesítjük a kiemelt és a normál ülőhelyeket – kiemelt ülőhelynek minősül a négy középső szektor (D, E, J és K), normálnak pedig a többi (A, C, F, G, H, I, L, M és N). További újítás, hogy bevezetünk diákoknak és nyugdíjasoknak szóló, kedvezményes árú jegyet és bérletet, amelyeket a normál kategóriájú szektorokba lehet váltani.

Milyen áron vásárolhatok bérletet?
Bérlet árak a 2023/2024-es idényben:

Milyen kedvezményeket kapnak a bérletesek?
A bérletet kiváltó szurkolóink számos kedvezményben részesülnek. A shopban 15% kedvezményre jogosultak, valamint a „Bérletesek napja” akciók is vonatkoznak rájuk mostantól! Miként arról már említést tettünk, a megújult, digitális formában elérhető Zöld és fehér klubmagazint megkapják a meccsjegy.fradi.hu oldalon keresztül. Bérleteseink a Bajnokok Ligája-mérkőzésekre szokás szerint elővásárlási joggal élhetnek, továbbá egységesen tíz százalékkal olcsóbban válthatnak majd belépőt. Az előző idény bérletes helyeit augusztus 20-ig tartjuk fent majd, ezt követően a meg nem újított helyeket szabadon kiválthatja bárki.

Mikortól lehet jegyet venni a bajnoki és a BL-mérkőzésekre?
Az első bajnoki mérkőzésre, valamint a Bajnokok Ligája-mérkőzésekre várhatóan augusztus 25-én indul a jegyértékesítés. Nagyon fontos, hogy míg szurkolói kártya kiváltására lesz lehetőség a Groupama Aréna Regisztrációs Központjában, addig kézilabda eseményekre személyes jegy és bérletvásárlásra NEM szolgálnak az ottani pénztárak! Mindenkinek ajánljuk az online vásárlás lehetőségét a meccsjegy.fradi.hu oldalon!

A szurkolói kártya regisztrációs helyszínek nyitvatartása.
Groupama Aréna
Cím: 1091, Üllői út 129.
Telefon: +3630/525-54-98
E-mail: jegypenztar@fradi.hu
Általános nyitvatartás: Hétfő: Zárva, K-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-13.00, vasárnap: zárva (kivéve meccsnapokon)
FTC-MVM Népligeti Sportközpont
Cím: 1101, Vajda Péter utca 6.
E-mail: beleptetes@fradi.hu
Általános nyitvatartás: H-P.: 14.00-19.00, SZO., V.: zárva
FTC-MVM Népligeti Sportközpont
Cím: 1101, Kismartoni út 4.
E-mail: kezilabda@fradi.hu
Általános nyitvatartás: K.: 16-19, meccsnapokon a kezdés előtti két órában.

Cikkajánló

Július 22-ig hosszabbíthatók meg a tavalyi bérletek

Hétfő délután is nyitva tart kézilabda-szakosztályunk jegypénztára a Kismartoni úton.

Két hazai mérkőzéssel kezdjük a Bajnokok Ligája-szezont

Az EHF nyilvánosságra hozta a mérkőzések sorrendjét a női kézilabda BL-ben, a dán Nykobing ellen rajtolunk.

Hat játékosunk utazhat Párizsba a női válogatottal

Bordás, Böde-Bíró, Janurik, Klujber, Márton és Simon a női kézisek olimpiára utazó keretében.

Kezdődik a kézilabdabérletek értékesítése!

Biztosítsa be helyét a kézilabda-mérkőzéseken, váltson bérletet és élvezze az előnyöket.

Kisorsolták a 2024/2025-ös idény BL-csoportjait

Megkapta csoportellenfeleit női kézilabdacsapatunk a Bajnokok Ligája következő idényére.

Simon Petra szinte az érettségiről ment a válogatotthoz

Fiatal irányítónknak három napja volt az érettségi vége és az olimpiai felkészülés kezdete között.

Az első kalapból várjuk a csütörtöki BL-sorsolást

Csütörtökön este sorsolják a 2024/2025-ös Bajnokok Ligája-kiírás csoportjait.

Négy játékosunk lehet posztján a legjobb az EHF-nél

A szurkolók is szavazhatnak a legjobbakra, a versenyben Bölk, Cvijics, Lekics és Malestein is érdekelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin