2019. augusztus 15.
Új, Gyémánt fokozatú szponzor női kézilabdacsapatunknál
Szponzorációs szerződést kötött a Lidl Magyarország és az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft.

Nagyszerű hírről tehetünk bejelentést: a Németországban hosszú évtizedek óta, hazánkban pedig 2004-től kezdve jelenlévő, s Európa-szerte ma már több mint tízezer üzlettel bíró Lidl szponzorációs szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályával. Az egyezség értelmében a cég évi 240 millió forinttal járul hozzá női kézilabdacsapatunk eredményes szerepléséhez, de a Lidl logója a férfi csapatunk, valamint az utánpótlás együttesek mezein is feltűnik majd.

„Felelős vállalatként feladatunk, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva feleljünk meg a minőségre vonatkozó ígéretünknek. Ezzel összefüggésben a Lidl Magyarország elkötelezett a dinamizmus, a sport támogatása és az egészségtudatos táplálkozás előmozdítása mellett. Felelősségvállalási politikánk kiemelt eleme az egészséges életmód népszerűsítése, hosszú távon olyan események és programok patronálása, amelyek kiemelt társadalmi jelentőséggel bírnak. A Ferencvárosi Torna Club, komoly hagyományokkal bíró hazai női kézilabdacsapatának támogatása ezáltal szervesen illeszkedik stratégiánkba és bízunk benne, hogy az együttműködés által a magyar kézilabdasport további sikereihez mi is hozzájárulhatunk” – mondta Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírásával kapcsolatban az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László elmondta, számára a stabilitás és a folyamatos fejlődés a legfontosabb, ehhez pedig óriási segítség a Lidl szerepvállalása.

„A szponzorációs megállapodások akkor sikeresek, ha az együttműködésből mindkét fél profitálhat, így az a célunk, hogy a sikereinkkel és az általunk képviselt filozófiával járuljunk hozzá a Lidl Magyarország törekvéseinek széleskörű megismertetéséhez – mondta Bognár László. – Az említett sikerekhez pedig számunkra jelentős lépés a most aláírt szerződés. Azt gondolom, hogy egy ilyen nagy múltú és profi cég csak olyan partnerekkel dolgozik együtt, amelyek hozzá hasonló profizmust képviselnek, ezért lehetünk igazán büszkék, hogy lehetőségünk adódott az együttműködésre.”

Az ügyvezető igazgató hozzátette, a visszajelzések alapján jó az az út, amelyen a Ferencváros jár, ennek köszönhető, hogy nagyhírű cégek is társulnak a klubhoz.

„Az elmúlt évek során konzekvensen kitartottunk az elveink mellett, felépítettük az utánpótlásunkat, amely ma nagyon szilárd alapot ad, a működésünk pedig kiszámítható. Ez a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás a partnerek felé is vonzó képet mutat, és azt tapasztaljuk, hogy szívesen csatlakoznak hozzánk. Látjuk a jövő igen biztos alapjait, de ahhoz, hogy két-három ilyen komoly szerződést tudtunk kötni, kellettek az ezt megelőző lépések, amelyeknek köszönhetően az évek során ilyen hitelesen tudtuk képviselni az álláspontunkat. A Lidl szerepvállalásával még stabilabbak lehetünk, ezért hálás vagyok a klubvezetésnek és mindazoknak, akik a hosszú, alapos és mindenre kiterjedő tárgyalássorozat alatt hozzájárultak az egyezség létrejöttéhez.”

Cikkajánló

Július 22-ig hosszabbíthatók meg a tavalyi bérletek

Hétfő délután is nyitva tart kézilabda-szakosztályunk jegypénztára a Kismartoni úton.

Két hazai mérkőzéssel kezdjük a Bajnokok Ligája-szezont

Az EHF nyilvánosságra hozta a mérkőzések sorrendjét a női kézilabda BL-ben, a dán Nykobing ellen rajtolunk.

Hat játékosunk utazhat Párizsba a női válogatottal

Bordás, Böde-Bíró, Janurik, Klujber, Márton és Simon a női kézisek olimpiára utazó keretében.

Kezdődik a kézilabdabérletek értékesítése!

Biztosítsa be helyét a kézilabda-mérkőzéseken, váltson bérletet és élvezze az előnyöket.

Kisorsolták a 2024/2025-ös idény BL-csoportjait

Megkapta csoportellenfeleit női kézilabdacsapatunk a Bajnokok Ligája következő idényére.

Simon Petra szinte az érettségiről ment a válogatotthoz

Fiatal irányítónknak három napja volt az érettségi vége és az olimpiai felkészülés kezdete között.

Az első kalapból várjuk a csütörtöki BL-sorsolást

Csütörtökön este sorsolják a 2024/2025-ös Bajnokok Ligája-kiírás csoportjait.

Négy játékosunk lehet posztján a legjobb az EHF-nél

A szurkolók is szavazhatnak a legjobbakra, a versenyben Bölk, Cvijics, Lekics és Malestein is érdekelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin