2024. június 29.
Kezdődik a kézilabdabérletek értékesítése!
Biztosítsa be helyét a kézilabda-mérkőzéseken, váltson bérletet és élvezze az előnyöket.

Sikeresen zárta női és férfi kézilabdacsapatunk is a mögöttünk hagyott idényt – a lányok huszonhét év után dupláztak hazai fronton, a fiúk pedig az Európa-kupa-menetelés, az elődöntős szereplés mellett a negyedik helyet szerezték meg az NB I-ben. Az augusztus végén, szeptember elején kezdődő 2024/2025-ös idényben is hasonló sikereket remélünk, ennek érdekében erősítette klubunk mindkét felnőtt kézilabdacsapatát. A női együttesnél az értékek megtartása mellett négy világsztár is érkezett, a férfiaknál pedig, noha Imre Bence a világ egyik legnagyobb klubjához, a Kielhez igazolt, többek között Ancsin Gábor és Győri Mátyás a Népligetben folytatja.

Együtt újra sikerülhet!

A 2024/2025-ös idényre szóló bérletek értékesítése július 1-jén, hétfőn 12 órakor kezdődik. A vásárlás menete az előző évben már megszokott módon zajlik, online a meccsjegy.fradi.hu-n lehet bérletet kiváltani, személyesen pedig az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában, nyitvatartási időben. A pénztár rendszeresen keddenként 16 és 19 óra között, valamint a hazai meccsnapokon van nyitva, az egyéb, kivételes időpontokról pedig mindig tájékoztatást adunk.

Ezúttal is három bérlet közül választhatnak szurkolóink: a női és férfi meccsekre, valamint a mindkettőre érvényes, kedvezményes kombinált típus is elérhető. A személyesen és az online kiváltott bérletek is a szurkolói kártyára kerülnek, később a mérkőzésekre való belépéshez tehát a szurkolói kártyára lesz szükség, de szurkolóink pénztári nyitvatartási időben plasztik kártyát is kaphatnak, amelyen rögzítjük a megvásárolt bérlet helyét. Ezt a plasztik kártyát később is átvehetik szurkolóink, épp ezért arra biztatunk mindenkit, hogy otthonról, kényelmesen váltsa ki a bérletét a meccsjegy.fradi.hu-n.

Az előző idényre szóló bérletek meghosszabbítására három hét áll rendelkezésre, a meg nem hosszabbított helyeket július 22-től bárki szabadon megvásárolhatja. Ezúttal is kínálunk kedvezményt diákoknak és nyugdíjasoknak, ők olcsóbban vehetik meg bérletüket a nem kiemelt szektorokba.

Emlékeztetőül drukkereink számára, a kézilabda-mérkőzéseken az A (vénaszkenneres) és a B (nem vénaszkenneres) szurkolói kártya is ugyanolyan képességekkel bír, az összes szektorba lehet mindkét típussal vásárolni, illetve a VIP Gold és a VIP Bronz szektorba nem szükséges szurkolói kártya. A szurkolói kártya kiváltásának lehetőségeiről ITT tájékozódhat, további kérdés esetén, kérjük, forduljon hozzánk a kezilabda@fradi.hu címen. 

Éljen az előnyökkel!

A bérletvásárlásnak számos előnye van, amelyet szurkolóink az egész év során élvezhetnek. Talán a legfontosabb, hogy a kiemelt rangadók előtt sem kell izgulni a jegyek miatt. A nemzetközi összecsapásokra szóló jegyek árából bérletes szurkolóink kedvezményt kapnak, továbbá a Fradi Shopban is tizenöt százalék kedvezménnyel vásárolhatnak.

Cikkajánló

Kisorsolták a 2024/2025-ös idény BL-csoportjait

Megkapta csoportellenfeleit női kézilabdacsapatunk a Bajnokok Ligája következő idényére.

Simon Petra szinte az érettségiről ment a válogatotthoz

Fiatal irányítónknak három napja volt az érettségi vége és az olimpiai felkészülés kezdete között.

Az első kalapból várjuk a csütörtöki BL-sorsolást

Csütörtökön este sorsolják a 2024/2025-ös Bajnokok Ligája-kiírás csoportjait.

Négy játékosunk lehet posztján a legjobb az EHF-nél

A szurkolók is szavazhatnak a legjobbakra, a versenyben Bölk, Cvijics, Lekics és Malestein is érdekelt.

„Ez egész életünk legszebb története lenne”

Szöllősi-Zácsik Szandrát kirázza a hideg, ha az olimpiára gondol, gyerekkori álmáért mindent elkövet– VIDEÓ!

Visszatér kölcsönből BL-ezüstérmes jobbszélsőnk

Papp Dorka mellett Bordás Réka is visszatér a Népligetbe, velük kiegészülve teljes női kéziseink kerete.

A csapatkapitány is marad, Böde-Bíró is hosszabbított!

Női kézilabdacsapatunk kapitánya, Böde-Bíró Blanka szerződést hosszabbított a Ferencvárossal.

Szerződést hosszabbított olimpiai bajnokunk

Továbbra is a Ferencvárost erősiti a francia olimpiai bajnok kézilabdázó, Béatrice Edwige.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin