2023. augusztus 10.
Így vásároljon bérletet! Indul az értékesítés!
Kézilabdacsapataink bajnoki mérkőzéseire augusztus 10-én 12 órától lehet megvásárolni a bérleteket.

A kézilabda szakosztály jegy- és bérletvásárlásával, illetve a mérkőzésekre való belépéssel kapcsolatban számos újítást vezetünk be a 2023/2024-es idénytől. Ezekről ebben a cikkben részletesen beszámoltunk kérdések és válaszok segítségével.

Miként jeleztük, a bérletek értékesítése augusztus 10-én elindul, 12 órától a meccsjegy.fradi.hu oldalon újíthatják meg az előző idényre szóló bérleteket, vagy válthatnak ki más helyre szóló bérletet. A legfontosabb újdonság, hogy szurkolóink otthonról, kényelmesen megvásárolhatják a bérleteiket.

1. A böngészőben nyissa meg a meccsjegy.fradi.hu oldalt.
2. A jobb felső sarokban található BELÉPÉS gombra kattintva jelentkezhet be vagy regisztrálhat, ha még ezt nem tette meg korábban.
3. A bejelentkezés után a menüsor bal szélén található ESEMÉNYEK gombra kattintson, majd válassza ki a KÉZILABDA menüpontot.
4. Válassza ki, hogy milyen típusú bérletet szeretne, illetve, hogy megújítani kívánja az előző idényben foglalt helyét, vagy újat váltana ki. Amennyiben a tavalyi helyére szeretné megújítani bérletét kattintson a Bérletmegújítás gombra, ha más helyre szeretne idén bérletet vásárolni, akkor ezt a Bérletvásárlás gombra kattintva teheti meg. Felhívjuk figyelmét, hogy az előző évi bérletesek helyét augusztus 20-ig fenntratjuk, tehát jelenleg csak olyan helyre tud máshova bérletet venni, ahol nem ült az előző szezonban bérletes szurkoló. Aki a korábbi bérletét más típusúra váltaná (tehát nőit vagy férfit kombináltra, esetleg fordítva), az a választott új típusnál kattintson a megfelelő gombra.
5. Megújítás esetén írja be a szurkolói kártya adatait (a Partner ID a szurkolói kártyán a név alatt, középen található, a Kártyaszám pedig a bal alsó, hatjegyű szám), valamint az előző idényre szóló bérlet vonalkódjának számsorát, a rendszer ez alapján beazonosítja helyét, és automatikusan feljánlja azt.
6. Új bérlet kiváltása esetén a BÉRLETVÁSÁRLÁS feliratra kattintva válassza ki az Elek Gyula Aréna szekorrajzából az önnek megfelelő szektort, utána pedig a jegytérképről a széket, ekkor a kiválasztott hely a kosarába kerül. A hely vagy helyek kiválasztása után nyomjon a TOVÁBB gombra. A kosár tartalmát megjelenítő oldalon minden kiválasztott bérlethez adja meg a szurkolói kártya adatokat (a Partner ID a szurkolói kártyán a név alatt, középen található szám, a Kártyaszám pedig a bal alsó, hatjegyű szám), majd válassza ki a bérlet típust.
7. Megújítás és új vásárlás esetében is fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, ezt követően léphet tovább a fizetésre.
8. Adja meg a számlázási adatokat, majd a FIZETÉS gombra kattintva léphet át a SimplePay rendszerébe, ahol kifizetheti a kosara tartalmát.
9. A sikeres tranzakció után e-mailben megkapja a bérletről szóló visszaigazolást, de a későbbiekben a meccsjegy oladon a fiókjába bejelentkezve a Jegyeim menüpontban is letölthetők.
10. Az online megvásárolt bérlethez tartozó plasztik kártyát pénztári nyitvatartási időben kaphatja meg az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában.

Javasoljuk minden szurkolónknak, hogy otthonról, kényelmesen, sorban állás nélkül újítsa meg vagy váltsa ki bérletét, de lehetőséget adunk a személyes vásárlásra is augusztus 14-én és 16-án 16 és 19 óra között az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában. További időpontokról később adunk tájékoztatást.

Szurkolóink számára összegyűjtöttük a bérletértékesítéssel kapcsolatos kulcsdátumokat:

Augusztus 10., 12 óra – bérletértékesítés indulása online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon.
Augusztus 14., 16-19 óra között – bérletértékesítés személyesen az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában.
Augusztus 16., 16-19 óra között – bérletértékesítés személyesen az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában.
Augusztus 20., 12 óra – eddig élvez védettséget a 2022/2023-as idényre szóló bérletes hely, ezt követően bárki szabadon megvásárolhatja a megmaradó helyeket.
Augusztus 25., 12 óra – jegyvásárlás kezdete az idény első bajnoki mérkőzésére.
Szeptember 2., 17:30 – Az idény első hazai bajnokija.

Tájékoztatjuk továbbá szurkolóinkat, hogy a megvásárolt belépőket az adott meccs kezdési időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehet más, ugyancsak szurkolói kártyával rendelkező személy nevére átíratni a jegypenztar@fradi.hu címre írt üzenetben. Az üzenetben meg kell adni az eredeti, valamint az új jegytulajdonos szurkolói kártyájának az adatait, valamint azt, hogy melyik meccsről van szó. A bérletek alkalmilag ugyancsak átruházhatók, ha a bérletes valamiért nem tud részt venni valamelyik mérkőzésen: az adott meccsre az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Kismartoni úti jegypénztárában a bérlet számának bemutatása után egységesen 1000 forintért vásárolható bérlet átruházó jegy.

A SZURKOLÓI KÁRTYA REGISZTRÁCIÓS HELYSZÍNEK NYITVATARTÁSA

Groupama Aréna
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 129.
Telefon: +3630/525-54-98
Email: jegypenztar@fradi.hu
Általános nyitva tartás: Hétfő: Zárva, K-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-13.00, vasárnap: zárva (kivéve meccsnapokon)

FTC-MVM Népligeti Sportközpont
Cím: 1101 Budapest, Vajda Péter utca 6.
Email: beleptetes@fradi.hu
Általános nyitva tartás: H-P.: 14.00-19.00, SZO., V.: zárva

KÉZILABDA JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS HELYSZÍNE

FTC-MVM Népligeti Sportközpont, Kismartoni úti porta
Cím: 1101 Budapest, Kismartoni út 4.
Email: kezilabda@fradi.hu
Nyitva tartás: augusztus 14., 16.00-19.00; augusztus 16., 16.00-19.00, augusztus 23., 14:30-16 és 17:30-18

Cikkajánló

A lilák ellen folytatnánk a sorozatot a Népligetben

Női kézilabdacsapatunk szerdán este, a Békéscsaba ellen is megőrizné százszázalékos mérlegét.

„Gyorsan észbe kaptunk, jöttek a gólok és a védések”

Női kéziseink a döcögős kezdés után szintet léptek és remekeltek a Podravka ellen - VIDEÓ

Rossz kezdés után fordítottak és győztek női kéziseink

A mérkőzés elején négygólos hátrányt fordított meg együttesünk, és újra magabiztosan győzött a BL-ben.

A jól rajtoló Podravka ellen mérkőzünk szombaton

Következő ellenfelünk a BL-ben kis híján komoly skalpot gyűjtött, a bajnokságban pedig fölényesen nyert.

Izgalmas meccsen, de magabiztosan nyertünk az MKC ellen

A mérkőzés elején ellépett ellenfelétől női kézilabdacsapatunk, és háromnál közelebb nem is engedte már.

Rangadóval megyünk tovább szerdán este

A tavalyi bronzérmes Mosonmagyaróvár otthonában jelentős erőfelmérő vár női kézilabdacsapatunkra.

Hat játékosunkkal készül a válogatott a románok ellen

Az olimpiai hatodik női kéziválogatott szeptember végén játszik felkészülési meccset Tatabányán.

„Felszívtuk magunkat, mindent megtettünk, amit tudtunk”

Papp Dorka, Balogh Veronika és Szeibert Anna az U18-as kézilabda világbajnokságon ért el szép sikert – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin