2019. december 7.
Újabb válogatott tehetséget igazoltunk
Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet.

A sokoldalú irányító az idei ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel.

Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával.

„Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézilabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot hozhatja ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője.

Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt.

„Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.”

Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban.

Sok sikert a Fradiban, Alex!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Újabb válogatott tehetséget igazoltunk! Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet. A sokoldalú irányító a legutóbbi ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel. Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával. „Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézlabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője. Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt. „Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.” Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban. Sok sikert a Fradiban, Alex! @bgnr_alex

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Ancsin Gábor: Büszke vagyok a csapatra!

Férfi kéziseink dabasi győzelme után válogatott átlövőnk és Pásztor István vezetőedző értékelt.

Nehéz meccsen győztünk Dabason

Férfi kéziseink a második félidőben a maguk javára fordították a Dabas elleni idegenbeli bajnokit.

A múlt hétvégi teljesítménnyel lehetünk újra sikeresek

Férfi kéziseink lesz miért visszavágniuk Dabason; a két pont megszerzésére készülnek a szombati bajnokin is.

„Ebben a szellemben kell játszanunk minden meccsen”

Kovacsics Péter szerint a komlói meccsből tanultak is kellettek a Tatabánya fölényes legyőzéséhez – VIDEÓ!

Fölényes győzelem a Tatabánya elleni rangadón

Férfi kézilabdázóink lehengerlő játékot mutattak a nagy rivális ellen, 41-33-re nyertek a Népligetben.

A szezon első rangadóján javíthatunk

Fontos lenne megszerezni első pontjainkat szombaton az elmúlt két év bronzérmese ellen a férfi kézi NB I-ben.

„Nem állt meg az élet, nagyon fontos meccs vár ránk!”

Férfi kézisienk szombaton a Tatabányát fogadják, a válogatott meghívót kapott Ónodi-Jánoskúti Mátét kérdeztük.

Öt fiatal játékosunk a „kísérleti” válogatott keretben

Ezúttal fiataloknak ad lehetőséget Chema Rodríguez a férfi kéziválogatott összetartásán.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin