2023. június 21.
Férficsapatunk nyártól FTC-Green Collect néven szerepel
Névadó szponzort kapnak férfi kézisienk a hulladékgazdálkodásban piacvezető Green Collect személyében.

A tavasszal elért történelmi sikerek után újabb fontos mérföldkőhöz érkezett élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk, amely a következő szezontól névadó szponzort kap, és FTC-Green Collect néven szerepel majd a különböző versenysorozatokban.

Együttesünk hazai és nemzetközi sikerei meggyőzték a hulladékgazdálkodásban piacvezető szerepet betöltő Green Collectet, hogy a csapat érdemes a szponzorációra.

„Mintegy fél éve beszélgetünk Bagosi Áronnal, a Green Collect ügyvezető igazgatójával az együttműködés lehetőségéről, és a csapat kiváló szereplésének is hála, sikerült őt meggyőzni arról, hogy érdemes a Ferencvárost szponzorálni – mondta Görög Zsolt, az FTC Kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Ugyan az előző, történelmi sikereket hozó szezon lezárult, de ez a szerződéskötés részben még oda tartozik, egyúttal a jövőbe is mutat, hiszen a további fejlődés záloga lehet ez a stabil hátteret biztosító partnerség. Bízom benne, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző lesz a kapcsolat, miként abban is, hogy idővel a pályán is csökkentjük a lemaradásunkat a jelenleg még előttünk álló riválisokkal szemben.”

A megállapodás keretében partnerünk Közép-Európa egyik legerősebb brandjén, az FTC-n keresztül hívhatja fel a figyelmet a környezettudatosság és a környezetvédelem fontosságára. Arról nem is beszélve, hogy nemcsak klubunk, hanem a Green Collect profiljába is remekül illik a zöld szín.

„Gyerekkorom óta Fradi-szurkoló vagyok, épp ezért elég rég követem a klubot – a focit is imádom, de kézilabdameccsekre jártunk legtöbbet az utóbbi években – mondta Bagosi Áron, a Green Collect ügyvezető igazgatója. – Örülök, hogy létrejött a megállapodás, és remélem, hogy további sikerekre ösztönözzük majd egymást a jövőben. Inspiráló számomra az itt folyó munka, miként az is, hogy egyre több Fradi-játékos kerül a magyar válogatottba, ezért is örülök, hogy névadó szponzorként támogathatjuk a csapatot, hogy mostantól közösen mehetünk tovább a megkezdett úton.”

A két szervezet között szintén közös pontot képez a magas minőségre, valamint a hatékonyságra való törekvés és a gyors reagálás a különböző szituációkban. A megállapodás a harmadosztályból lépésről lépésre az Európa-liga nyolcaddöntőig jutó férfi kézilabdacsapatunk életében biztos hátteret és stabilitást jelent, alapot nyújt a következő kihívásokhoz és a még előttünk álló riválisok megközelítéséhez.

Cikkajánló

Sportos csapatépítőt tartottak férfi kézilabdázóink

Jó hangulatú, aktív csapatépítőn vettek részt férfi kézilabdázóink a fővárosi Lupa Beachen - VIDEÓ!

Szoros győzelem után megyünk tovább

Férfi kézilabdacsapatunk gólgazdag meccsen nyert a Budakalász ellen a második nyári felkészülési meccsen.

Megvannak az időpontok az Európa-liga selejtezőre

Férfi kéziseink Dániában augusztus 31-én, az Elek Gyula Arénában szeptember 8-án találkoznak a Silkeborggal.

Debreczeni Dávid lett az új csapatkapitány

Férfi kézilabdacsapatunk Pordán Bálint távozása után újabb beállót választott kapitányának; őt kérdeztük.

Győztes meccsel kezdtük a felkészülést

Férfi kéziseink négy góllal győzték le a Dabast, új játékosaink remek játékkal debütáltak.

Felmérésekkel és csapatépítővel kezdődött a felkészülés

Férfi kéziseink is elkezdték a nyári alapozást, a cél, hogy a nyár végi El-selejtezőre topformába kerüljenek.

Szeptemberben már jön is az első bajnoki rangadó

Elkészítették a férfi kézilabda NB I sorsolását, a Tatabányával és a Veszprémmel is itthon játszunk ősszel.

Akár a Montpellier-vel is találkozhatunk az El-ben

Elkészítették a férfi kézi El csoportbeosztását, ha továbbjutunk, a francia bronzérmessel is találkozunk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin