2021. június 4.
Tovább erősítünk a BioTechUSA-val!
Hokisaink továbbra is együttműködnek szakmai partnerükkel,a megállapodáshoz a teljes szakosztály csatlakozott.

A BioTechUSA a 2020/21-es szezon elején kötött együttműködési megállapodást az FTC-Telekom azóta a magyar bajnoki címet zsinórban harmadszor is elhódító felnőtt férfi jégkorongcsapatával. Az együttműködés keretében partnerünk szakmai támogatást nyújtott táplálkozás- és táplálék-kiegészítés terén a csapat játékosainak és a szakmai stáb tagjainak. Emellett saját termékeivel is ellátta együttesünket.

A mögöttünk hagyott szezon közös sikerei remek alapot nyújtottak ahhoz, hogy meghosszabbítsuk partneri kapcsolatunkat Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójával.

Az együttműködés keretén belül a vállalat továbbra is saját termékeivel, illetve edukációs tevékenységgel és szaktanácsadással támogatja immáron nem csak a felnőtt férficsapatot, hanem az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály összes korosztályát és csapatát. A komplex, sporttáplálkozással kapcsolatos tanácsadás alapvető szerepet tölt be játékosaink kiegyensúlyozott, a sportcélokkal összhangban lévő étrendjének kialakításában.

„Az elmúlt szezonok sikerei megmutatták, a kiváló szakmai munka, az edzői stáb felkészültsége és a játékosok elhivatottsága és magas szintű teljesítménye eredményre vezet. Ezeken kívül azonban a háttérmunkát illető lehető legprofibb körülmények megteremtése is nagyon fontos tényező a sikerek elérését illetően. Az előző idényben nagy előrelépést jelentett a számunkra a BioTechUSA-val való együttműködés, hiszen az edzésen és a mérkőzéseken is eredményes sportolói munka nem jöhet létre tudatos, sportspecifikus táplálkozás nélkül, aminek a megfelelő kiegészítők elengedhetetlen pillérei. Hatalmas támogatást kaptunk szakmai partnerünktől, így örömünkre szolgál, hogy hamar sikerült megállapodnunk a folytatásról, amelyben most már nem csak a felnőtt férficsapatot, de a szakosztály minden együttesét segíti ez a piacon rendkívül népszerű brand és annak elképesztően profi csapata” – mondta a szerződéshosszabbítással kapcsolatban Hudák Gábor, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály szakmai igazgatója.

“Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztályával kötött partneri kapcsolat megerősítése nem is volt kérdés számunkra, hiszen a korábbi időszakok közös munkája mindkét fél részéről kiemelkedően sikeresnek tekinthető - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. "Úgy gondolom, hogy a szakosztály és a BioTechUSA hasonló értékekre épít, például professzionalizmusra, lendületre, szakértelemre, amik az együttműködés sikerességéhez is nélkülözhetetlennek bizonyultak. A BioTechUSA-nál már több mint 20 éve azon dolgozunk, hogy az egészséges életmód és a rendszeres sport előnyeit minél több emberrel megismertessük és megszerettessük. Ebben pedig az FTC-Telekom Jégkorong szakosztályával kötött megállapodásunk is fontos szerepet tölt be.”

Cikkajánló

A legerősebb magyar csapattal játszunk a Szuperkupáért

Férfi jégkorongcsapatunk az ICEHL-es Hydro Fehérvár AV19-cel küzd meg a székesfehérvári Alba Arénában.

Vereség az első hazai Erste Liga-meccsen

Magyar bajnok hokisaink fordulatos mérkőzés végén 5-6-ra kikaptak a BJA HC csapatától.

Újra Erste Liga-meccs a Tüskecsarnokban

Felnőtt férfi jégkorongcsapatunk vasárnap hazai pályán fogadja a BJA HC csapatát az Erste Ligában.

Vereség az Erste Liga-nyitányon

Férfi jégkorongcsapatunk 7-4-re kikapott a DEAC otthonában a szezon első tétmeccsén.

Vadonatúj mezekkel indul a hokiszezon!

Férfi jégkorongcsapatunk mindhárom színű 2024/25-ös meze már meg is rendelhető online és személyesen is!

Idegenben kezdjük az Erste Ligát

Magyar bajnok jégkorongozóink pénteken a DEAC otthonában kezdik meg az Erste Liga-szereplést.

Vereség Érsekújváron

Magyar bajnok hokisaink szétlövést követően 2-1-re kikaptak a szlovák Extraligás Érsekújvár otthonában.

„Idén szeretnénk mi kijönni győztesen a küzdelemből”

Kedd délben megtartották a férfi jégkorong Erste Liga hagyományos szezonnyitó sajtótájékoztatóját.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin