2022. december 19.
Jön a 2022-es naptári év utolsó hazai meccse
Az FTC-Telekom jégkorongcsapata a DVTK-t fogadja, karácsony jegyében akciókkal is készül szakosztályunk.

Magyar bajnok hokisainkra december második hetében egy hosszabb pihenő várt, ugyanis a válogatottaké volt a főszerep. Az ezúttal zömében fiatalokból álló felnőtt férfiválogatottban két Fradi-játékos kapott helyet. A tavaly már nemzeti színekben bemutatkozó Kreisz Brúnó és az idén elsőbálozó Seregély Máté utazhatott Ausztriába a felkészülési mérkőzésekre, amit ezúttal Fodor Szabolcs és Szilassy Zoltán vezényelt végig.

Természetesen az itthon maradt játékosok is kivették a munkából a részüket, és Yul Hennelly koordinálásával folytatták az edzéseket és a felkészülést. Szombaton pedig különleges vendégek érkeztek a csapat bázisára! Szakosztályunk nyílt napot tartott bérletes szurkolóink számára, ahol lehetőségük volt egy túra után beülni a lelátóra, és végignézni a csapat edzését, mielőtt újra belevetnék magukat a zöld-fehérek a küzdelmekbe.

Kedden tehát ismét folytatódik magyar bajnok hokisaink számára az Erste Liga. A 2022-es év utolsó hazai mérkőzését rendezik a Tüskecsarnokban, ahol a már karácsonyra készülő szakosztályunk különleges akciókkal várja szurkolóinkat. Ellenfelünk ezúttal a régen látott miskolci együttes, a DVTK Jegesmedvék lesz, akikkel utoljára októberben, közel két hónappal ezelőtt találkoztunk, ugyancsak hazai pályán. Akkor 5-1-es DVTK vezetésnél tudott a csapat meccsben maradni, és 5-4-re felzárkózni. Az egyenlítést, és azzal együtt a hosszabbítást viszont már nem sikerült kiharcolni, így elvitték a vendégek a 3 pontot a Tüskecsarnokból.

A jelenlegi középmezőny azonban elég szoros, a tabella negyedik helyén lévő, 37 ponttal rendelkező DVTK-tól mindössze 2 ponttal vagyunk lemaradva hatodikként, közöttünk pedig csak a DEAC gárdája foglal helyet 36 ponttal. Izgalmas meccsre lehet számítani tehát kedden 18.30-tól, hiszen ha sikerülne behúzni a találkozót, akkor jó esélye van csapatunknak bekerülni az első négybe. Természetesen nem a miénk lesz az egyetlen meccs aznap, így a többi találkozó alakulásától is függ a tabellán való elhelyezkedésünk.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő. A hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatók meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – DVTK Jegesmedvék
2022. december 20. kedd 18.30, Tüskecsarnok
JEGYEK: online elővételben ITT, valamint amennyiben marad belépő, hazai szurkolóknak mérkőzésnapon a helyszínen, a Tüskecsarnok 1-es bejáratánál
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: ersteligatv.hu

Cikkajánló

„Már nagyon vártuk, hogy újra jégen lehessünk”

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongozóink már a közös felkészülés előtt is együtt edzenek a jégen.

Régi-új kapusedző a fedélzeten

Csapatunk korábbi mentoredzőjével, Teemu Toivanennel egészül ki férfi hokisaink szakmai stábja.

„Profi körülmények között tudtam visszarázódni”

Arany Gergely a Fradi korábbi kapusedzőjénél, Euan Kingnél táborozott Angliában a hokiszezon megkezdése előtt.

Dupla rájátszás: a jégen dől el a magyar bajnoki cím

A 2024/25-ös jégkorongidénytől a magyarországi csapatok külön megmérkőznek a magyar bajnoki aranyért.

A finn élvonalat is megjárt támadó érkezik

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk mindenben megállapodott a finn Lauri Heinoval.

Tengerentúli védővel bővül a keret

Az FTC-Telekom színeiben folytatja pályafutását az amerikai hátvéd, Dominic Vidoli.

Változás a felkészülési programban

Felnőtt férfi jégkorongcsapatunk második felkészülési meccsének helyszíne megváltozott.

Új csapatmenedzser jégkorongszakosztályunknál

A nyáron visszavonult rekordbajnok támadó, Tóth Adrián a jövőben a stáb tagjaként segíti tovább az FTC-t.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin