2021. február 23.
Találd meg saját Fradi-pólódat!
Segítünk a stílusodhoz leginkább illő Fradi Streetwear póló kiválasztásában.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, különleges ajánlatunk részeként most akciós áron juthatsz hozzá Streetwear kollekciónk darabjaihoz. Az akciónk során mind a férfi, mind pedig a női, illetve gyermekpólóinkat az eredeti 4.990 forintos ár helyett komoly kedvezménnyel vásárolhatod meg. A Fradi Shopban úgynevezett sávos akcióval várjuk szurkolóinkat, vagyis egy póló vásárlása esetén 20 %, két póló esetén 30 %, három póló esetén 40 %, négy póló esetén 45 %, míg öt darab póló vásárlása esetén egészen 50 % kedvezményt biztosítunk neked. A shop.fradi.hu oldalon pedig mindezt egységesen, 25 % kedvezménnyel teheted meg.

Akciónk során szeretnénk minden szurkolónknak kedvezni, hiszen nem vagyunk egyformák. Ki a visszafogottabb, elegánsabb darabokat szereti, míg más a harsány, kifejezőbb pólókat részesíti előnyben. Előbbiek számára remek választás lehet az elegáns, szürke, Fradi-feliratos felsőnk, amely sportos, ugyanakkor igényes megjelenést kölcsönöz viselőjének. Amennyiben szeretsz a hétköznapokban is ügyelni megjelenésedre, akkor ezzel a pólóval nem nyúlsz mellé! 

A harsány stílus megjelenítése a katonazöld alapon nagy fekete FRADI felirattal ellátott termékünk, amelyet bátran ajánlunk akár utcai, akár otthoni viseletre egyaránt. Ha ezt meglátják rajtad, mindenki tudni fogja, kinek szurkolsz! 

Ehhez hasonló termékünk a katonazöld alapon, függőlegesen elhelyezett, terepmintás FRADI felirattal ellátott felsőnk, amely láttán azonnal felkapják a fejüket a környezetedben lévők, hiszen az igényesen kialakított felirat odavonza az emberek tekintetét.

Az egyik legszebb pólónk a zöld alapon elöl és hátul is nagy fehér FRADI felirattal ellátott termékünk, amely egyedi és kényelmes viselet az év bármely napján. 

Mely fradista ne tudná, hogy klubunkat 1899-ben alapították. Ha neked is fontos a Fradi történelme és ez az évszám, mostantól pólódon is viselheted. Az alapítás évszámával és a zöld Fradi felirattal ellátott póló igazán egyedi darabja lehet ruhatáradnak.

Ha szereted a játékos, különleges kivitelű pólókat, akkor a zöld alapon fehér csíkos felsőnket melegen ajánljuk. Az egyedi csíkozáson azonnal megakad az ember tekintete, míg az aranyba foglalt nagy FRADI felirat remekül kifejezi a Ferencváros történelmét, dicsőségét és nagyságát.

Ugyanennek a pólónak az ikertestvérét is megtalálod, amely fekete alapon zöld csíkozással van ellátva. Természetesen az arany FRADI felirat erről sem hiányozhat.

Amennyiben kedveled a fekete-arany színkombinációt a ruhatáradban megjeleníteni, akkor is jó hírünk van a számodra, hiszen a fekete alapon aranyszínű Fradi felirattal ellátott pólónk biztosan az új kedvenced lesz. Visszafogott darab, ugyanakkor a fradizmusod kifejezésére tökéletesen alkalmas.

Végezetül pedig ha vérbeli szurkoló vagy, akkor ajánljuk a nagy, zöld FRADI feliratos, fekete pólónkat, amely vagány és menő megjelenést kölcsönöz neked, emellett szurkolói elkötelezettségedet is remekül reprezentálhatja. A szurkolói identitás kifejezésére, a kollekciónak ez a darabja a legmegfelelőbb.

Ne feledd, emellett sok más felsőnk közül is válogathatsz, legyen szó női vagy gyermekpólókról, hiszen a Fradi Shopban mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő Fradi-pólót!

A teljes Streetwear kollekciót keresd a Fradi Shopban vagy a webshopban. Az új ajánlatokért kövesd a Fradi Shop Facebook-oldalát.  

 

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin